• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Dünyayı ayağa kaldıran açıklama: Koronavirüs o tarihlerde tekrar dönecek

Yeniakit Publisher
2020-03-31 18:04:00 -
Dünyayı ayağa kaldıran açıklama: Koronavirüs o tarihlerde tekrar dönecek

ABD'deki Ulusal Alerji ve Bulaşıcı Hastalıklar Enstitüsü Müdürü Anthony Fauchi, dünyayı etkisi altına alan koronavirüsün sonbaharda yeni bir dalgayla geri döneceğini söyledi.

ABD'deki Ulusal Alerji ve Bulaşıcı Hastalıklar Enstitüsü Müdürü Anthony Fauchi, koronavirüsün bu yıl sonbaharda başka bir dalgayla geri dönebileceği konusunda uyardı.

Pazartesi akşamı Beyaz Saray'da düzenlenen günlük basın konferansına katılanlara virüs hakkında bilgi veren Fauchi,"Şimdi yaşadıklarımız sadece bir ders değil, yaşadıklarımızdan yararlanacağımız deneyimler olacak" dedi.

“Koronavirüs bu yıl başka bir dalgayla geri dönebilir” diyen Fauchi; ancak Amerika Birleşik Devletleri'nde sonbaharda ortaya çıkması halinde başka salgınlarla başa çıkmaya hazır olacağını da sözlerine ekledi.

Fauchi, ayrıca enfeksiyonun bulaşma ve yayılma derecesinin ve bu ülkelerin kışa geçişi ile güney yarımkürenin bölgelerindeki artışının ikinci bir dalganın geldiğini gösterdiğini açıkladı.

Bununla birlikte, sonbahardaki salgının, ülkenin enfekte olanları test etme, tanımlama ve izole etme yeteneğinin ve tedavilerin ve hatta deneysel aşının artan kabiliyeti ışığında "tamamen farklı" olacağını vurguladı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

"ABD'de 100 bin ile 200 bin arasında insan ölebilir"

Amerikalı uzman Fauchi, yeni virüsün ABD'de 100 bin ile 200 bin arasında insanı öldürebileceği konusunda uyardı.

Covid 19 için soğuk havanın sıcak ve nemli havadan daha uygun olduğunu öne süren Fauchi, “Bu, hastaların öksürme veya hapşırma yoluyla verdiği damlaların soğukta açık havada daha uzun kalması ve kışın bağışıklık savunmasının zayıflamasıyla açıklanabilir” denildi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Mining

Bunun tek çaresi var. Süratle FFP3 standardında virüse karşı maske üretimini arttırmalıyız. Toplu taşıma ve kalabalık alış veriş merkezlerinde kullanımı zorunlu olmaldır.Bunu ilk etapta bunu yaptıktan sonra , aşı , ilaç ve her türlü sağlık ekipmanını yerli imkanlarla üretmeye çalışmalıyız.

dr gökhan çelik kbb

öncelikle bozulan ahlak yapısını düzeltmemiz lazım geri kalanı REİS ALLAHIN izniyle halleder mining bey rahat olun.REİS İŞ BAŞINDA
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23