• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Düzce Üniversitesi’nde “Rekabette İnovasyon ve Dijital Pazarlama” konuşuldu

Yeniakit Publisher
2019-05-03 11:56:13 -
Düzce Üniversitesi’nde "Rekabette İnovasyon ve Dijital Pazarlama" konuşuldu

TÜMSİAD Düzce Şubesi tarafından düzenlenen “Rekabette İnovasyon ve Dijital Pazarlama” başlıklı söyleşi, Düzce Üniversitesi İstiklal Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

TÜMSİAD Düzce Şubesi tarafından düzenlenen “Rekabette İnovasyon ve Dijital Pazarlama” başlıklı söyleşi, Düzce Üniversitesi İstiklal Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren TÜMSİAD Düzce Şube Başkanı Ömer Gürler, teknolojik gelişmelerle yaygınlaşan internet kullanımının inovasyon ve dijitalleşmeyi de beraberinde getirdiğini ifade etti. Dijital pazarlama faaliyetlerinin artmasıyla birlikte dijital pazarlamanın işletmeler için stratejik bir araç haline geldiğini belirten Ömer Gürler, programda emeği geçenlere teşekkür etti.

Moderatörlüğünü Düzce Üniversitesi’nden Dr. Öğr. Üyesi Okan Bütüner’in yaptığı söyleşide; Düzce Üniversitesi DÜBİT Müdürü ve Çevre ve Sağlık Teknolojilerinde İhtisaslaşma Koordinatörü Prof. Dr. Halil İbrahim Uğraş, Hepsiburada.com Satış Geliştirme Müdürü Ziya Kızıltan, İdeasoft Stratejik Pazarlama Uzmanı Gizem Aksay, tatil.com eski Dijital Pazarlama Müdürü Çağrı Güler dijital pazarlama teknolojik gelişmeler konusunda bilgi ve deneyimlerini paylaştılar.

Prof. Dr. Halil İbrahim Uğraş, “İnovatif bakış açısı için kimsenin öngörmediği alanlara girmeniz lazım. Öğrencilik zamanımızda kaynak bulmak ve bilgiye ulaşmak çaba ve emek gerektiriyordu. Şimdi elimizin altında binlerce makale ve bilimsel yayına ulaşma imkanımız var” diyerek bilginin olduğu kadar inovatif bakış açışı ve çalışmanın da önemine değindi.

Hepsiburada.com Satış Geliştirme Müdürü Ziya Kızıltan; nasıl e-ticarete atıldığını, hangi zorluklarla karşılaştığını anlatarak öğrencilere e-ticaret hakkında önemli bilgiler paylaştı. İdeasoft Stratejik Pazarlama Uzmanı Gizem Aksay, e-ticarette Türkiye’nin yerini aktararak, e-ticaret yapan müşteri grafiklerini ve müşteri memnuniyeti tablolarını paylaştı. Tatil.com eski Dijital Pazarlama Müdürü Çağrı Güler ise gelecekteki e-ticaretin ulaşacağı konumdan bahsetti.
ÖNE ÇIKAN VİDEO


Söyleşi, plaket takdimi ve toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23