• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

EBA 9. sınıf ders programı EBA 9. sınıf ders çalışma saatleri

Yeniakit Publisher
2020-03-16 10:27:00 - 2020-03-16 10:28:19
EBA 9. sınıf ders programı EBA 9. sınıf ders çalışma saatleri

EBA ders seçimi. EBA 9. Sınıf ders notları, EBA 9. Sınıf ders çalışma programı ile 9. Sınıf EBA ders saatleri koronavirüs nedeniyle uzaktan eğitime geçilecek olmasından dolayı öğrenci ve veliler tarafından sorgulanmakta. EBA ders anlatımları nasıl yapılacak? EBA ders programları, ders saatleri, konu anlatımları, EBA konu testleri nereden açılacak? İşte EBA uzaktan eğitim 9. Sınıf ders programı, EBA ders saatleri giriş sayfası.

Eba 9. Sınıf ders notları, EBA 9. Sınıf ders çalışma programı  ile 9. Sınıf EBA ders saatleri koronavirüs nedeniyle uzaktan eğitime geçilecek olmasından dolayı öğrenci ve veliler tarafından sorgulanmakta. EBA ders anlatımları nasıl yapılacak? EBA ders programları, ders saatleri, konu anlatımları, EBA konu testleri nereden açılacak? İşte EBA uzaktan eğitim 9. Sınıf ders programı, EBA ders saatleri giriş sayfası.

23 Mart Pazartesi gününden itibaren sunacakları alternatifler üzerinden, evdeki uzaktan eğitim süreçlerinin başlayacağını anımsatan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, EBA uzaktan eğitim programına ilişkin olarak şunları söyledi “Eğitim Bilişim Ağı (EBA) tümüyle yenilenen yüzüyle bu süreçte de önemli bir rol üstlenerek ders ortamını evlere taşıyacak ve bu konuda öğrencilerimizin eğitiminin uzaktan eğitimle sürmesini sağlayacak. Bu kapsamda, ilk ve orta dereceli tüm okullarımızda haftalık ders programları yeniden yapılandırılarak EBA ile internet üzerinden ve TRT aracılığıyla da televizyon ekranlarından gerekli telafi eğitimi desteği sunulacak. Yüksek Öğretim Kurumları Sınavına hazırlanan öğrencilerimiz, EBA Akademik Destek platformu üzerinden, Liselere Geçiş Sistemi kapsamında merkezi sınava hazırlanan öğrencilerimiz de yine EBA üzerinden sunduğumuz ücretsiz destek aracılığıyla hazırlıklarına devam edebileceklerdir. EBA kullanımında bütün operatörlerden ücretsiz 3 GB internet erişimi imkanı sağlandığını buradan bir kez daha hatırlatmak isteriz."

EBA ders anlatımları nasıl yapılacak? EBA ders programları, ders saatleri, konu anlatımları, EBA konu testleri nereden açılacak? İşte EBA ders seçimine ilişkin detaylar.

EBA ders seçimi

 


ÖNE ÇIKAN VİDEO

EBA üzerinden tüm ders anlatımları ve tüm ders programını görmek için tıklayınız

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

masal

Yorumunuzu bu alana yazın biz nasıl sınava giricez
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23