• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ekrem İmamoğlu hakkında görülmemiş şantaj iddiası! "Ya bu videoyu çek ya da 50 bin lira öde"

Yeniakit Publisher
2020-02-14 17:45:00 - 2020-02-14 19:14:51
Ekrem İmamoğlu hakkında görülmemiş şantaj iddiası! "Ya bu videoyu çek ya da 50 bin lira öde"

Skandallarıyla gündemden düşmeyen CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu son olarak şantaja soyundu. Oyuncu Recep Terzi, İmamoğlu'nun kendisine "uzlaşma" adı altında kabul edilemez şartlar sunarak dayatmada bulunduğu açıkladı.

 yeniakit.com.tr  Seçildiği günden bu yana yaptığı işçi kıyımları, zamlar, tatiller ve çeşitli tiyatrolarla gündemi meşgul eden CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu skandallar silsilesine son olarak şantajı ekledi.

Oyuncu Recep Terzi, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada İmamoğlu'nun kendisine şantaj yaptığını söyledi. Bir avukatlık bürosu aracılığıyla İmamoğlu'nun kendisine mesaj gönderdiğini belirten Terzi, uzlaşma için dayatılan şartları şöyle sıraladı:

1 - Bugüne kadar yapılan İBB ve Ekrem İmamoğlu ile ilgili tüm paylaşımlar silinecek.

2 - Bundan sonra İBB ve Ekrem İmamoğlu ile ilgili hiçbir şekilde paylaşım yapılmayacak.

3 - Hazırlanan metin bir video ile saat 20.00'da okunacak ve hiçbir zaman kaldırılmayacak.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Terzi için hazırlanan ve bir video ile paylaşılması istenen metinde yer alan ifadeler ise "bu kadar olmaz" dedirtti. Metinde yer alan ifadeler şu şekilde;

"Bugüne kadar ülkenin sürüklendiği kutuplaşma ortamına ne yazık ki ben de bir ölçüde katkı sağladım. Bu nedenle İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve başkanı sayın Ekrem İmamoğlu hakkında birçok kez haddini aşan hakaret içeren paylaşımlarım oldu. Ancak bundan sonra bu kutuplaşmanın bir parçası olmak istemiyorum ve yaptıklarımdan ötürü çok pişmanım. Bu nedenle sayın Ekrem İmamoğlu'ndan içtenlikle özür dilerim.

Pişmanlığımın bir göstergesi olarak İBB ve kendisi hakkındaki paylaşımı siliyorum Bundan sonra bu konularda. kutuplaşmayı sürdürecek paylaşımlar yapmayacağım. Eğer bundan sonra bu tür bir paylaşımımı görürseniz lütfen bu söylediklerimi bana hatırlatın. Ülkemizde birbirinden farklı düşünen insanların, birbirlerini düşmanlaştırıcı söylemde bulunan kişilere de bu yaptığımın aynısını yapmalarını samimiyetle öneriyorum. Karmaşanın içerisinde bu tavrın ülkemize verdiği zararı görmek zor olsa da bu davranışımın bir toplumda bir başlangıç olmasını dilerim. Kamuoyunun bilgilerine ve sayın Ekrem İmamoğlu'nun şahsına saygılarımla sunarım."

Terzi, yaptığı paylaşımları silmemesi ve uzlaşma yoluna gitmemesi halinde İmamoğlu'nun kendisinden her tweeti için 50.000 TL isteyeceğini ifade etti. İmamoğlu'nun tehditlerine ve şantajlarına boyun eğmeyeceğini dile getiren Terzi, yapılanın büyük bir suç olduğunu belirterek savcıları göreve çağırdı.

Sosyal medyadan tepki yağdı

Her fırsatta "adalet", "insan hakları" ve "ifade özgürlüğü" nutukları sıkan İmamoğlu'nun bu skandalı sosyal medyada büyük tepkiyle karşılandı. Sosyal medya kullanıcıları tepkilerini şu paylaşımlarla dile getirdi:

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Gerçek

Ben seçimlerden önce dedim ey müslüman Türk milleti düşmanlarını iyi tanı .kimki chpdan aday o ne yaparsa yapsın chpnin huyu faşizm diktatörlük İslâm şeriatına amansız bir kin müslümanın gölgesinden bile korkar bunlar uzak durun oy vermeyin. Kaç kere dedikte dinleyen olmadı maalesef.

vejo

kim kimi kutuplastiriyor acaba?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23