• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ekrem İmamoğlu'nun et restoranındaki görüntüleri tepki çekti

Yeniakit Publisher
2019-12-02 09:36:00 - 2019-12-02 10:07:14
Ekrem İmamoğlu'nun et restoranındaki görüntüleri tepki çekti

Seçim öncesinde ev sofralarında pozlar veren İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP'li vekillerle birlikte Ümraniye'de lüks bir et restoranında akşam yemeği yedi. Sosyal medyada büyük tepki çeken görüntülerde masada alkollü içeceklerin olması dikkat çekti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP'li vekillerle birlikte Ümraniye'de bir lüks restoranda akşam yemeği yedi. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde masada şarap ve rakının olması gözlerden kaçmadı. Twitter'dan en çok konuşulan konu olan görüntülere ise tepki yağdı.

Masadaki kadehler dikkat çekti

Görüntülerde; Ekrem İmamoğlu masanın başında otururken bir yanında CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu diğer yanında da İzmir Belediye Başkanı oturuyor. Zengin bir yemek masanın olduğu görüntülere yansırken alkollü içecekler ise dikkat çekiyor. İmamoğlu'nun önünde bir şarap kadehi kameraya kaydedilirken Kaftancıoğlu'nun önünde de rakı olduğu görülüyor.

Sosyal medyada büyük tepki

Şarap ve rakının bulunduğu masada olan Ekrem İmamoğlu ise görüntülerin sosyal medyada yayılmasıyla gündem oldu. Twitter'da Trend Topic olan İmamoğlu'nun görüntülerine ise tepki yağdı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Gökçek de yorum yaptı

Sosyal medyada çok paylaşılan görüntülerle ilgili eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de yorum yaptı. Gökçek, "Sizce Canan Kaftancıoğlu, Ekrem İmamoğlu'nun şarap içtiği bu şatafatlı sofrayı niçin sosyal medyaya sızdırdı? Yorumlarınızı alalım" dedi. Gökçek ayrıca, "Seçim öncesi fakir sofrası... Seçim sonrası fakirin parasıyla CHP zafer sofrası" açıklamasında bulundu.

Konuyla ilgili sosyal medyadan açıklama yapan Deniz Zeyrek ise Canan Kaftancıoğlu ve Ekrem İmamoğlu’nun sadece su içtiklerini iddia etti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

kürşat

şu kolpa tipi de popüler yaptınız ya! ne bekliyordunuz saf insanlar!!

zeynep

içer kime ne
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23