• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

El ele verip, okula kütüphane yaptılar

Yeniakit Publisher
2019-03-03 11:20:00 -
El ele verip, okula kütüphane yaptılar

Süper Lig ekibi Galatasaray'ın tribün grubu UltraAslan'ın üyeleri, Denizli'nin Buldan ilçesindeki Özer Vural İlkokulu'na, el birliğiyle kütüphane yaptı.

Galatatasaray taraftar topluluğu UltrAslan'ın Denizli'nin Buldan ilçe temsilciliği üyeleri, kırsal Gülalan Mahallesi'ndeki Özer Vural İlkokulu'na kütüphane yaptı.

Buldan ilçesinde 250 üyeye sahip olan UltrAslan Buldan İlçe Temsilciliği, Gülalan Mahallesi'nde bulunan ve yaklaşık 100 öğrencinin eğitim gördüğü Özer Vural İlkokulu'na eğitim desteği yapmaya karar verdi. Okulda öğrencilerin kullanabileceği bir kütüphanenin bulunmadığını öğrenen grup üyeleri, kendi aralarında para topladı. Toplanan yaklaşık 15 bin lirayla bilgisayarlar, kitaplar, masa, sandalye, raflar ve öğrencilerin ihtiyaç duyduğu çeşitli materyaller temin edildi. Grup üyelerinin de desteğiyle, okulda kullanılmayan bir sınıf boyandı. Toplanan parayla alınan eşyalar yerleştirilerek, kütüphaneye son şekli verildi. Tamamlanan kütüphanenin açılışı düzenlenen törenle yapıldı.



UltrAslan Buldan İlçe Temsilcisi Yüksel Tosun, köy okulunda okuyan öğrencilerin kütüphane eksiğini gidermek için bu projeye başladıklarını belirterek, "Gülalan Mahallesi'ndeki Özer Vural İlkokulu'nda bir kütüphane eksikliği olduğunu öğrendik ve bu okula bir kütüphane yaptırmak istedik. Okul yönetimiyle görüştük. Bize boş olan bir sınıf tahsis ettiler. Taraftar grubuna üye arkadaşlarımızın yoğun çabası sonucu kütüphaneyi oluşturduk. Kütüphane içerisinde çocuklar için bir etkinlik alanı da yaptık. Köy okullarında çocukların herhangi bir eksiklik duymasını istemiyoruz. Öğrenci kardeşlerimizin her zaman yanındayız. İlçemizde bu tür çalışmalarımız devam edecek" dedi.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23