• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Elinden ve ağızlarından Müslüman kanı kurumayan leş kargaları

Yeniakit Publisher
2019-10-22 13:08:00 -
Elinden ve ağızlarından Müslüman kanı kurumayan leş kargaları

Gazetemiz okurlarından Ali Lale, "Elinden ve ağızlarından Müslüman kanı kurumayan leş kargaları" başlıklı yazısını bizimle paylaştı.

Ali Lale

Osmanlı İmparatoru yıkan haçlı zihniyeti, ne Müslümanların kanını dökmeden yoruldu ve ne de zengin kaynaklarını emerek doydu. Kan döktükçe daha fazla insanları öldürmeye iştahı kabaran ve zengin yer altı kaynaklarını emdikçe fakirlik korkusu kaplayan; karşımızda insan kılıklı, tilkiler, çakalların, domuzların Müslüman Ülkelerin çepeçevre sarmalamış olduklarını görüyoruz. Afrika Ülkelerinden hâlâ haraç alan Fransa, ABD’de Osmanlıdan Arap ülkelerinin başına kendi kuklalarını yerleştirilerek, Müslüman Arap halklarını kandırarak yer altı kaynaklarına ortak olmaktadırlar. Orada alınan paralarla bir taraftan Ülkesinin bütçe açıklarını kapatırken, diğer taraftan da Müslüman Ülkelerinin içine fitne salmaktadırlar. Bununla da Müslümanların birbirine düşman olmasını ve birbirini öldürerek enerjilerini boşa harcamasını gerçekleştirmektedirler. Bununla kalmayarak,  silah ve teknoloji yönünde kendilerine bağlı hale getirdiler. Asırlarca bu şekilde sömürme planlarına devam etmektedirler.

Onlar; inancının gereğini yaparken, bizlere de, inancımızı yasaklayacak kuklaları yerleştirmişlerdi. Bunu da başarmayınca, İslam inancıyla insanların beslenmemesi için başka yol haritaları takip etmeye başlamışlardır. Bizden bir taraftan ırkçılığı körüklerken diğer taraftan ırkçılık yol haritası başarılı olması için, insanlarımızı Dininden tarihinden uzaklaştırmak için, dinlenmeden yorulmadan proje üretmişlerdir. İnsanlarımızı İslam’ı yaşamaktan uzaklaştırmışlar. Çünkü İslam İnancında Müslümanlar kardeştir. Din kardeşliği kan kardeşten ötedir. Onun için onların ilk planları insanlarımızı kardeş yapan bu değerlerden uzaklaştırmasıdır. Bunu bazen kuklalarıyla bazen beslediği yayınlarıyla insanlarımızı inancından uzaklaştırmaya çalışmışlar ve hâlâ devam etmektedirler. Bugün, bütün Müslüman ülkeleri birbirine karşı düşman yapmışlar, kısacası böl ve parçala taktiği asırlarca uygulamakta devam etmektedirler. Maalesef her seferinde Müslümanlar bu haltı yiyorlar. Allah için bugün İslam Ülkelerine bir bakın; Allah’ı bir, Peygamberi bir... O zaman bu ayrılıklar nedir? Bunlar İslam dininde haberdar olmuş olsaydı. Öncelikleri inancı olmuş olsaydı; bugün birbirinin kardeşi ve destekçisi olacaktı. Vampirler bunları; oyunlarıyla, algı operasyonlarıyla paramparça etmiş ve birbirine düşman kılmışlar. Şerefsizler tezgâhını iyi kurmuşlar. Bir taraftan Müslümanların kanını akıtırken diğer taraftan silahlarını satmakta, stoklarını tüketerek bütçelerini doldurmaktadırlar. Allah’ın Müslümanlara bağışlamış olduğu yer altı zenginliklerini de vampirler gibi emmektedirler.

Bunları da genelde terör örgütleriyle yapmaktadırlar. Müslüman Ülkeleri dize getirmek için kullandıkları terör örgütleri olmaktadır. Bu konuda Müslümanların da suçu yok mudur? Müslümanlara, İnanlara zafer vaat eden Rabbim neden zafer Müslümanların değildir? Çünkü Müslümanlar şeytana ve nefsine, emperyalistlerin fitneliğine kandılar. Gafil oldular. Yolunu şaşırdılar. Bundan dolayıdır ki düşmana kolay bir lokma oldular. Kendi aslına dönmek isteyen, Türkiye’ye her zaman taşeronlarıyla vurmaya çalışmış ve terör örgütüyle bu milletin cumhuriyetten bu yana; kavga, kan, işkence eksik olmamıştır.  Alman Politikacı Wagenknecht’ dan; “Dünya barışın sağlanması için bir öneri; “Terör örgütleri kurarak, silahlandırarak, petrol doğalgaz enerji bölgelerini destabilize ederek, ”KENDİ KURMUŞ OLDUKLARI” terör örgütlerine karşı sözde savaşan milyonlarca sivil insanın ölümüne ve mülteci konumuna düşmesine sebep olan NATO ve batılı öncelikle kendi ruh sağlıklarını gözden geçirmeleri gerekir.” Rabbim bu politikacıya doğruyu söyletmiştir. Türkiye’de 50 yıldan beri binlerce şehit verdik. Bunun sebebi ABD değil mi? Türkiye güçlü olmasın tekrar Osmanlı’ya dönüşmesi, Müslüman Ülkelere liderlik yapması, korkusu bunların gece uykularını kaçırmaktadır.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23