• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Erbil saldırısı sonrası ABD'den flaş açıklama!

Yeniakit Publisher
2019-07-17 17:32:00 - 2019-07-18 20:45:47
Erbil saldırısı sonrası ABD'den flaş açıklama!

Türkiye'yi yasa boğan Erbil saldırısı sonrası dünyadan ilk tepkiler geldi. Avrupa Birliği (AB) Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Christian Berger, "Erbil'de Türk Konsolosluğu'nun bir görevlisinin öldürüldüğünü öğrenmekten derin bir üzüntü duyuyoruz" dedi. ABD'nin Ankara Büyükelçiliği'nden yapılan açıklamada ise, "Saldırıyı en sert şekilde kınıyoruz" denildi.

Avrupa Birliği (AB) Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Christian Berger, Erbil Başkonsolosluğu görevlisinin silahlı saldırıda şehit edilmesiyle ilgili Twitter hesabından açıklama yaptı.

Berger, "Erbil'de Türk Konsolosluğu'nun bir görevlisinin öldürüldüğünü öğrenmekten derin bir üzüntü duyuyoruz. En içten taziyelerimizi sunarken, kalben ve tüm dualarımızla Türkiye'nin ve merhumun ailesi ile sevenlerinin yanında olduğumuzu ifade ederiz" ifadelerini kullandı.


ÖNE ÇIKAN VİDEO

ABD'den açıklama

ABD'nin Ankara Büyükelçiliği'nden yapılan açıklamada, "Saldırıyı en sert şekilde kınıyoruz" denildi.

Irak'tan da bir açıklama geldi

Irak Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Ahmed es-Sahhaf, "Erbil'de, bir Türk diplomatın hedef alındığı silahlı saldırıyı kınıyoruz" dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

İYİ DÜŞÜN ONLARI İSPANYOLARDAN KURTARAN OSMANLIYI YIKTI

30 BİN TIR PKK YAVEREN TERÖRİSTLERİN ÜZÜNTÜSÜ BİYERİNİZE İYADEEDİYOZ O İSRAİLİN KAZIKATMADIĞI PEYGANBER VARMIDA SANA ATMIYACAK

Derman

Neden hep olen turk kina yakan sitdetle kinayanlardir.bunun bir vedeli olmali onlarda tatnali bizde kinayalim kisasa kisas yillarca hep kinadilar bunadilar bunlari sokup atnaklazim ne cektikse ,dost gorunen den cektik.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23