• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Erdoğan böyle meydan okudu: Yedi düveli karşımıza alırız, ümmetin onurunu yere düşürmeyiz!

Yeniakit Publisher
2019-10-16 13:20:00 - 2019-10-16 13:29:53
Erdoğan böyle meydan okudu: Yedi düveli karşımıza alırız, ümmetin onurunu yere düşürmeyiz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Barış Pınarı Harekatı’na yönelik eleştirilerle ilgili, “Yedi düveli karşımıza alırız, ümmetin onurunu yere düşürmeyiz” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu.

Asıl hedef milletimizin ve ülkemizin bekasıdır. NATO'nun 5. maddesini uyguluyoruz.” diyen Erdoğan, şunları söyledi:

Koalisyon güçlerini Suriye’ye kim davet etti bilmiyorum. Rejim değil. Ama Rusya’yı rejim davet etti bunu biliyorum. Kökü sağlam olan ağacı rüzgar deviremez. Gerekirse yedi düveli karşımıza almak pahasına bu ümmetin ve bu milletin onurunu, izzetini, haysiyetini yere düşürmedik, düşürmeyeceğiz. Şehitler tepesi hiç boş kalmayacak olsa da hak ve hakikat için mücadeleye devam edeceğiz. En büyük hesabın Allah'ın hesabı olduğu inancıyla doğru bildiğimiz yolda yürümekte kararlıyız. Biz dik durup bir ve beraber olursak kimse bizim sırtımızı yere getiremez.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Mikiforov

İblîs dedi ki: "Bundan böyle benim sapmama izin vermene karşılık, ant içerim ki, ben de onları saptırmak için senin doğru yolunun üstüne oturacağım. Sonra elbette onlara önlerinden, arkalarından, sağlarından, sollarından sokulacağım ve sen onların çoklarını şükredenlerden bulmayacaksın." ﴾16-17﴿ - Allah Ümmeti Muhammedi düşmanların sinsilerinden korusun

Muhammed arslan

Maşallah mükemmel bir duruş Rabbim muaffak edsin amik ovasında yaklaşık bir milyon Avrupa ordusuyla savaşmadan kıyamet kopmacak Rabbim ümmeti Muzaffer etsin şehit olmaya hazırız Biiznillah.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23