• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Erdoğan canlı yayında duyurdu! 'Olay ciddi boyutlara gidiyor'

Yeniakit Publisher
2019-11-07 10:54:00 -
Erdoğan canlı yayında duyurdu! 'Olay ciddi boyutlara gidiyor'

Macaristan ziyareti öncesi havalimanında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Olay ciddi boyutlara doğru gidiyor. Bağdadi'nin yakın çevresi ülkemizi hedef aldı. Bunlar ülkemize gelmenin gayreti içinde. En son Azez’de ablasının eşinin ve çocuğunun yakalanması vardı" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Macaristan ziyareti öncesi Ankara Esenboğa Havalimanı'nda açıklamalarda bulundu. Dün yaptığı açıklamada DAEŞ lideri Bağdadi'nin eşinin yakalandığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün de farklı detaylara değindi.

'Olay ciddi boyutlara doğru gidiyor'

Bağdadi'nin eşinin yakalandığını duyuran Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Olay ciddi boyutlara doğru gidiyor.' diyerek Bağdadi'nin eşinin yanında DNA'sı doğrulanmış çocuğunun da olduğunu söyledi.

Erdoğan'ın açıklamaları şu şekilde;

Bağdadinin yakın çevresi ülkemizi hedef aldı. Bunlar ülkemize gelmenin gayreti içinde. En son Azez’de ablasının eşinin ve çocuğunun yakalanması vardı.Biz bu yakaladıklarımızı kendi geri gönderme merkezlerimize alıyoruz. Ve bu merkezlerde duracaklar. Adalet bakanlığımız ne karar verecek bunu göreceğiz.Bir eşinin aynı şekilde 1- 1,5 yıldır elimizdeydi.Olay daha da genişledi gelişti. Şimdi sayı çift haneli rakama doğru gidiyor. Bakıyorsunuz bunun içinde tüm yakınlarının olduğunu görüyoruz. Açıklamayı doğru bulmuyorum her şey net hale gelsin bunların açıklamasını inşallah yapacağız.Bağdadi’nin eşinin yanından DNA’sı doğrulanmış çocuğunun da olması bizim için önemli bir hassasiyet kesbediyor.Sorgulamayı derinleştirmek durumundayız ki yanlışa düşmeyelim.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Mesut Sarp

Reiz endişeye gerek yok. Bu el Kaidacı ve Daeşlılar kadınlarını ellerinin hamuruyla terör işlerine pek bulaştırmazlar. 
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23