• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Erdoğan konuştu! İmamoğlu'nun rengi attı

Yeniakit Publisher
2019-09-11 15:49:00 -
Erdoğan konuştu! İmamoğlu'nun rengi attı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde İBB'deki işten çıkarmalara yönelik konuştuğu esnada İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yüzünün aldığı şekil kameralara takıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen Büyükşehir Belediye Başkanları Toplantısı'nda 29 Büyükşehir Belediye Başkanı ile bir araya geldi. Erdoğan'ın davetine AK Parti, CHP ve MHP'li başkanların yanı sıra HDP'li belediyelere kayyım olarak atanan isimler de katıldı.

CHP'li belediyelerdeki İşten çıkarmalara değindi

Davette kürsüye çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, belediyelerdeki mali durumlardan işten çıkarmalara kadar birçok konudaki fikirlerini söyledi. Özellikle İBB'deki işten çıkarmaları kast eden Erdoğan, kendi İBB Başkanlığı döneminde kimsenin ekmeğiyle oynamadığını belirterek, isim vermeden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na göndermede bulundu.

İmamoğlu'nun rengi attı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın işten çıkarmalara ilişkin "Kapının önüne konan, canları yanan, yuvaları başlarına yıkılan insanların ahı üzerine ne siyaset ne adalet ne de hizmet bina edilemez. Son aylarda bazı belediyelerimizde yaşanan hadiseleri üzüntü ile takip ediyoruz." sözleri söylediği anda kameralar İBB Başkanı İmamoğlu'na takıldı. İmamoğlu'nun Erdoğan'ın sözleri sonrası yüzünün aldığı şekil dikkatlerden kaçmadı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Hatice

Haşa, haşa. İblis Allah'a karşı geldi ve huzurundan kovuldu. Erdoğan'a nasıl saygısızlık yapılır? Tövbe, tövbe. Dünyanın sonu gelecek. Başımıza taş yağacak.

Tata Tonga

Türkiye Cumhuriyeti demokratik bir hukuk devletidir. Krallık rejiminde ise konsoloslukta adam doğrayıp valize tıkıyorlar. Örnek mi Suudi Arabistan krallığı
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23