• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Erdoğan-Trump görüşmesi sonrası Rusya'dan Türkiye'ye tarihi teklif

Yeniakit Publisher
2019-11-17 15:35:00 -
Erdoğan-Trump görüşmesi sonrası Rusya'dan Türkiye'ye tarihi teklif

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD Başkanı Trump'ın görüşmesinin ardından Rusya, Türkiye'ye tarihi bir teklifte bulundu. Rusya Federal Askeri-Teknik İşbirliği Servisi Başkanı Dmitriy Şugayev, "Rusya beşinci nesil savaş uçağı üretiminde Türkiye’ye yardıma hazır" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Donald Trump’ın Beyaz Saray'da gerçekleştirdiği görüşmenin ardından Rusya, Türkiye'ye tarihi bir teklifte bulundu. Rusya Federal Askeri-Teknik İşbirliği Servisi Başkanı Dmitriy Şugayev, "Rusya beşinci nesil savaş uçağı üretiminde Türkiye’ye yardıma hazır" ifadelerini kullandı.

Dubai’deki fuarda gazetecilerin sorularını cevaplayan Şugayev, Rusya’nın Türkiye’ye beşinci nesil savaş uçaklarının geliştirilmesi için teknolojik yardım yapmaya hazır olduğunu söyledi.

Şugayev, "Bu alandaki çeşitli sistemler açısından (Türk beşinci nesil savaş uçaklarının üretimi) Türk ortaklarımıza önerecek şeylerimiz var. Onların da bu konuda önemli çalışmaları var. Onlara ciddi şekilde yardımcı olabiliriz." dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Çaresiz zavali

Trump Putin yumruğu arasında sıkışmış şaşkın rejim başı ne yapacagini bilmiyor gece gündüz çaresizce onları düşünüyor.

Cguner

Eee onların istihbaratı yüksek ve öğrendilerki türkiye daha üstün uçak yapabilir en azından ne yaptığımızın tamamını öğrenmek ve ortak olmak istemiş olabilirler
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23