• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Erdoğan'a kin kusan Engin Özkoç'un Fetullah Gülen'in dizinin dibinde oturduğu ortaya çıktı

Yeniakit Publisher
2019-07-15 22:06:00 - 2019-07-15 22:13:25
Erdoğan'a kin kusan Engin Özkoç'un Fetullah Gülen'in dizinin dibinde oturduğu ortaya çıktı

TBMM'de düzenlenen 15 Temmuz Özel Oturumu'nda FETÖ üzerinden Başkan Erdoğan'a saldıran CHP Grup Başkan Vekili Engin Özkoç'un 2013 yılında Fetullah Gülen'in dizinin dibine oturduğu ortaya çıktı.

 Yeniakit.com.tr 

TBMM'de düzenlenen 15 Temmuz Özel Oturumu'nda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu adına söz alan CHP Grup Başkan Vekili Engin Özkoç'un 2013 yılında terörist elebaşı Fetullah Gülen'i ziyaret ettiği öğrenildi.

15 Temmuz Özel Oturumunda milli birliği ve dirilişi itibarsızlaştırmaya çalışan CHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç’un konuşması bugün Meclisi karıştırmıştı. Bu olayın ardından sosyal medyada paylaşılan bir paylaşım gündem oldu. CHP'li eski vekil Barış Yarkadaş tarafından yapılan paylaşımda, "Fetullah Gülen'in davetlisi olarak ABD'ye giden 5 vekilden dördünün ulusalcı olması dikkat çekici: Tezcan, Günaydan, Özkoç ve Demirçalı" ifadeleri kullanıldı.

O toplantıda yer aldı

CHP'nin 2013 yılında Fetullah Gülen'e yakın olan TUSKON ile Türk Amerikan Konvansiyo'nun enerji, ticaret ve kalkınma konulu toplantıya katıldığı ortaya çıktı. Toplantıda, Bülent Tezcan, Gökhan Günaydın, Faik Tunay, Ali Demirçalı ve Engin Özkoç gibi isimlerin hazır bulunduğu öğrenildi.

FETÖ kanalları canlı olarak yayınladı

Bir dönem Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı olan CHP Grup Başkan Vekili Engin Özkoç'un katıldığı bir organizasyon FETÖ'nün kanalları olan BUGÜN TV ve Kanaltürk'ten canlı olarak yayınlanmıştı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

ahmet

renklendirme mi dediniz? Mustafa Akaydın da geçen bir TV de Fetullahı pensilvanyada ziyaret ettiğini açıklıyordu... gerçek ulusalcı, kuvayı millici olanları chp den tasfiye etti bunlar deniz baykalı kaset komplosuyla, Prof Birgül Ayman Güler, Süheyl Batum, Emine Ülker Tarhan vs yi attılar chpden. Birgül AYman Güler ne demişti. "31.Mart 2013 seçimlerinde FETÖ İLE İTTİFAK YAPTIK!!" bunların neden chp den atılmadığı üstelik, Sezgin Tanrıkulu gibi kim olduğu bilinen, Ünal Çeviköz gibi Nato dilomatlığından gelen ve natonun sözcüsü gibi çalışan enson s400 lere karşı açıklama yapan, özkoç vs gibi Erdoğan düşmanlığı yaptırılanların partide, öne çıkarıldığını sorgulamak chp lilerin işi!!!

Akil

Kesin buda fetonun artığını içmiş dir onun feto savunur kesiliyor acaba başka nefesini öptü fetonun
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23