• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Erol Mütercimler, ‘Kazanan Erdoğan’dır’ dedi ve bomba açıklamayı yaptı: İmamoğlu yapmış diyebilirler çünkü...

Yeniakit Publisher
2019-11-28 23:36:00 - 2019-11-28 23:40:06
Erol Mütercimler, ‘Kazanan Erdoğan’dır’ dedi ve bomba açıklamayı yaptı: İmamoğlu yapmış diyebilirler çünkü...

Erol Mütercimler, "Beştepe'ye giden CHP'li' iddiası konusuna ilişkin yaptığı değerlendirmede dikkat çeken ifadeler kullandı. Mütercimler, yaşanan olayda kazananın Cumhurbaşkanı Erdoğan olduğunu söyledi.

Gündemde kalmak adına ilginç çıkışlarda bulunan ve ortaya attığı komplo teorileriyle bilinen Erol Mütercimler, son günlerde Türkiye gündeminin birinci sırasına oturan "Beştepe'ye giden CHP'li" iddiası ile ilgili dikkat çeken değerlendirmede bulundu.

Mütercimler, "CHP öyle bir dizayn edildi ki, bu sisteme göre Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun gitmesi imkansız. Şöyle diyebiliriz, Kılıçdaroğlu kendi isteğiyle ayrılmak istemediği sürece onu kimse genel başkanlıktan alamaz. Geriye şu kalıyor, bu yalanı Muhrrem İnce aleyhine yaptıysanız, çok net aptallıktır. Ülke liyakatsiz insanların olduğu bir ülke halini aldı. Bu bütün partilerde var. İktidarın güçlü olan partisine nasıl olur da böyle bir komplo yapılır? Parti içinden birisinin partisine bunu yapması akıl dışı bir olay" dedi.

"İmamoğlu yapmış diyebilirler"

Yaşanan süreçte kazananı ve kaybedeni açıklayan Mütercimler, "Bu süreçte kazanan Recep Tayyip Erdoğan'dır. Kazanan AK Parti'dir. Kaybeden ise Kemal Kılıçdaroğlu ve partide adı geçen milletvekilleridir. Bu truva atı milletvekili her kimse, CHP'nin iktidar yolundaki adımına zarar vermiştir. İleride bu Ekrem İmamoğlu'nun da üzerine atılabilir. Yani İmamoğlu yapmış diyebilirler.Çünkü onun danışmanının Muharrem İnce aday olduğunu açıkladığında bir lafı olmuştu" ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Nizami alem

Bu tarafsız görünen kripto chp li kendince rezilliği perdelemeye çalışıyor..

sukru

İmamoğlu yaptı diyebilirler,Lafa bak.Senin jetona paraşütmü bağlamışlar.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23