• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ertuğrul Özkök’ten solak kankalarını kızdıracak sözler!

Yeniakit Publisher
2019-12-05 13:33:00 - 2019-12-05 13:36:37
Ertuğrul Özkök’ten solak kankalarını kızdıracak sözler!

Ertuğrul Özkök, bugünkü köşesinde "Bugünkü durum, ‘NATO’nun ve makul insanların beyin ölümü’ değil, kafası hâlâ Dolmabahçe’deki o trajik eylemde kalmış Türk solcusunun beyin ölümüdür." diye yazdı.

Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök, “Bu Türk solcuları, 1969 yılında Dolmabahçe’de ellerinde ‘NATO’ya hayır’, “Katil Altıncı Filo defol” pankartları ile Amerikalı bahriyelileri denize dökerken, ben 22 yaşında solcu bir gençtim” diyerek hayatının hiçbir döneminde “NATO’ya hayır” sloganı atmadığını açıkladı.

Özkök, slogan atmamasının gerekçesini "Çünkü Türkiye’yi ‘Batı coğrafyasına’ bağlayan, orada tutan bütün kurumları destekledim." diyerek açıkladı.

"Türk solcusunun beyin ölümü"

Özkök, bugünkü duruma dair ise şu değerlendirmeyi yaptı: Yani diyeceğim... Bugünkü durum, ‘NATO’nun ve makul insanların beyin ölümü’ değil, kafası hâlâ Dolmabahçe’deki o trajik eylemde kalmış Türk solcusunun beyin ölümüdür. İşte bu nedenle NATO zirvesinde Türkiye’nin vetosunu kaldırıp sorunu çözmesi aklın verdiği doğru karardır.

"NATO'nun YPG'yi terör örgütü kabul etmemesi halinde..."

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan NATO'nun YPG'yi terör örgütü kabul etmemesi halinde Türkiye'nin de Baltık Planı'nın karşısında olacağını söylemişti. Erdoğan Londra'daki zirveye hareketinden önce Ankara Esenboğa Havalimanı'nda Baltık savunma planının zirvede tekrar gündeme gelip gelmeyeceği sorusuna yanıt olarak "Eğer gündeme gelecek olursa tavrımız yine odur. Değişen bir şey yoktur. Bizim terör örgütü olarak tanıdıklarımızı eğer NATO tanımıyorsa kusura bakmasınlar" demişti.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

serdar

senden solcu olmaz,senden olsa olsa gidene ağam,gelene paşam olur.sen patronunun isteklerini yapar kendi aklını kullanmazsın.

aziz

ideolojik saplantı, beynin gönüllü devredışı bırakılması/uyuşturulması ve adeta öldürülmesidir zaten... iki kere ölünmez/öldürülmez:))
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23