• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Facebook Filistin yanlısı sayfalara savaş açtı

Yeniakit Publisher
2019-05-24 19:09:00 -
Facebook Filistin yanlısı sayfalara savaş açtı

Facebook yönetiminin sosyal medyada Filistin yanlısı içeriğe sahip olan sayfalara savaş açtığı belirtildi.

Filistinli "İletişim Grubu" facebook yönetiminin sosyal medyada Filistin yanlısı içeriğe sahip olan sayfalara karşı çirkin ve tamamen gerekçesiz bir savaş başlattığına dikkat çekti.

Grup bugün (24 Mayıs Cuma) yaptığı açıklamada facebook yönetiminin Filistinlilere ait yüzlerce aktif hesabı kapattığına dikkat çekti.

Açıklamada bu tutumun fikir ve ifade özgürlüğü konusunda tüm uluslararası anlaşmalara ve kurallara aykırı olduğu belirtildi.

Açıklamada facebook yönetiminin bu konuda, Filistinlilerin seslerinin kısılması konusunda siyonist işgal yönetiminin taleplerini yerine getirdiği vurgulandı. Bunu yaparken facebookun, bu kanalı kullanacak bütün kişilere fikir ve ifade özgürlüğü tanınacağına dair kendi ilkelerine ve prensiplerine de aykırı hareket ettiğine dikkat çekildi.

Grup açıklamasında facebook yönetimini Filistinli kurumların ve şahısların sayfalarını kapatma konusunda almış olduğu kararlardan derhal vazgeçmeye çağırdı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Facebookun kapattığı sayfalar arasında merkezi Beyrut'ta olan Uluslararası Kudüs Müessesesi'nin sayfaları da yer alıyor. Kapatılan sayfalardan biri de Gazze'deki Sağlık Bakanlığı'nın sözcüsü Dr. Eşref El-Kudra'nın sayfası. Dr. El-Kudra sayfasında işgal rejiminin saldırılarında yaralanan Filistinlilerin sağlık durumları hakkında insanları bilgilendirmeye çalışıyor.

Bunlar gibi Filistinli kurumlara veya şahıslara ait yüzlerce facebook sayfası kapatıldı.

 


Devamını oku at
https://turkish.palinfo.com/26885
@Copyright Filistin Enformasyon Merkezi

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23