• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Fastfly.com online uçak bileti hizmetinde çığır açacak

Yeniakit Publisher
2020-04-01 18:11:00 - 2020-04-03 16:56:30
 Fastfly.com online uçak bileti hizmetinde çığır açacak

Eskiye nazaran günümüzde havayolu şirketlerinin çok daha fazla tercih edilmesi, farklı havayolu firmaları arasındaki rekabeti de artırdı. Otobüs firmalarının artık daha az tercih edildiği bu günlerde insanlar bir yerden başka bir yere gitmek için havayolu firmaları arasındaki rekabetten de faydalanarak bütçelerini en az etkileyecek uçak biletlerini satın almak istiyor. İşte Fastfly.com tam bu noktada devreye giriyor.

Farklı farklı havayolu şirketlerinin web sitelerinde teker teker uçak bileti aramaktansa Fastfly üzerinden bu işlemi gerçekleştirenler hiçbir zorlukla karşılaşmadan hızlı bir şekilde en ucuz uçak bileti fiyatlarını birkaç tıklamayla ulaşabilmektedir. Fastfly.com platformunu kullanmak oldukça basittir. Siteye giriş yaptıktan sonra kalkış ve iniş yapılacak havalimanları, gidiş-dönüş tarihleri ve yolcu sayısı bilgilerini girmelisiniz. Bu bilgileri doğru olarak girdikten sonra “En Ucuz Uçuşu Bul” butonuna basarak farklı havayolu firmalarının bilet bilgilerini tek bir sayfada listeleyebilirsiniz. Açılan sayfada yer alan uçuşları kalkış saati, fiyat, uçuş süresi ve varış saatine göre sıralayabilirsiniz. Böylelikle sizin için hangi unsur önemliyse ona göre en uygun uçuşa direk ulaşabilirsiniz. Başka bir güne ait uçuşları görmek için ise üst kısımdan tarih bilgisini yeniden seçerek “Ara” butonuna basmanız yeterli olacaktır. Saniyeler içerisinde karşınıza çıkacak yeni uçuş listesinde en ucuz uçak biletini bularak birkaç adımda satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Fastfly.com sitesini kullanmak tamamen ücretsizdir. Dilerseniz sağ üstte bulunan Üye Ol butonuyla hızlı bir şekilde siteye kayıt olarak da kullanabilirsiniz. Bu şekilde site üzerinden satın alacağınız biletleri takip etme imkanınız da olacaktır. Fakat siteye üye olmadan da tüm özelliklerinden faydalanabilir, uçuşları karşılaştırabilir, uçuş rotaları hakkında bilgi alabilir ve bulduğunuz uçak biletini satın alabilirsiniz. Ayrıca Fastfly uygulamasını Android ya da iOS işletim sistemli akıllı cep telefonlarınıza indirerek de tüm hizmetlerden aynı şekilde faydalanabilirsiniz. Fastfly’ın en ucuz uçak biletini kolaylıkla bulma amacını misyon edindiğini söyleyen CTO Ferhat Çakmakoğlu, Türkiye’de herkesin online uçak bileti denilince ilk aklına gelen firma olmayı hedeflediklerini söyledi. 700’den fazla havayolu şirketinin uçuş bilgilerine Fastfly.com aracılığıyla tek seferde ulaşabileceğini ifade eden Çakmakoğlu herkesin Fastfly sosyal medya hesaplarını takip ederek uçak bileti kampanyalarını kaçırmamalarını tavsiye etti.

ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Avini

THY milletin ..... astronomik fiyat farkı var ne bu ya 

Ercan

Nereye uçuyon bu ...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23