• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Fatih Altaylı'dan Ali Babacan'a olay yorum: Size parti lideri diyemeyeceğim çünkü...

Yeniakit Publisher
2019-11-27 01:11:00 - 2019-11-27 01:17:01

Fatih Altaylı, bugün konuk ettiği yeni parti hazırlığındaki Ali Babacan'a olay ifadelerde bulundu. ve "Siz bir liderden çok bir organizatör gibi davranıyorsunuz" dedi.

 yeniakit.com.tr 

Habertürk'te Teke Tek programını sunan Fatih Altaylı, bugün konuk ettiği yeni parti hazırlığındaki Ali Babacan'a olay ifadelerde bulundu.

Babacan hakkında yorum yapan Altaylı, "Bu coğrafyada çok kabul gören bir şey değil. Herkes bir lider arayışı içinde. Siz bir liderden çok bir organizatör gibi davranıyorsunuz. Deminden beri aldığım hissiyat bu yani:  Ali Bey, beraber yol alacağı insanlarla bir gelecek vizyonu organize etmeye çalışıyor. Şöyle bir liderlik hissiyatı oluşmadı bende: Ali bey takacak arkasına insanları, tutacak kollarından yürüyecek gidecek. Ali bey bir organizasyon yapacak. Bu organizasyonun başarıya ulaşması için çalışacak hissiyatı oluştu." diye konuştu.

Fatih Altaylı programı kapatırken ise "Yeni partinin organizatörü Babacan'ı bugün burada ağırladık. Yeni partinin lideri diyemeyeceğim, çünkü bir liderden çok bir organizatöre benziyor." dedi.

Babacan'dan ise Fatih Altaylı'ya herhangi bir cevap gelmedi. 
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Kasım MOLLA

Hepsi fasa fiso ,yel kayadan ne koparır.Birinin arkasında Almanya,birinin ingiltere diğerinin Amerika .Bu ülkeler Türkiye üzerine projelerini bunları kullanarak, Ak parti yi zayıflatmak, milli ve manevi değerlere bağlı iktidarı dolayısıyla Tayyip Erdoğan ı uzaklaştırıp , Vatanımızı bölüp parçalamak ve yeniden batıya bağlı bir dominyon hâline getirmek.Bu zavallı bahsekonu kişiler bunu bilerek hareket ettiklerine eminiz.Bi ortaya çıksınlar da boyunun ölçülerini görsün ve sokağa çıkamaz hale gelip ve vatanımızı terketsin bu güruh.

MEHMET DEMIRCI

e pensilvanya aklını türkiyede organize ediyor... ne beklenir bunlardan ? biz neden tayyip erdoğan yalnız bırakıldı diyoruz? neden bu bakanlar fetönün üstüne gitmediler ? Adamların kendisi fetöcü zaten...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23