• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Fatih Altaylı'dan Uğur Dündar iddiası! 'İsmail Küçükkaya'yı arayıp...'

Yeniakit Publisher
2019-06-13 12:29:00 -
Fatih Altaylı'dan Uğur Dündar iddiası! 'İsmail Küçükkaya'yı arayıp...'

Gazeteci Fatih Altaylı, Binali Yıldırım'la Ekrem İmamoğlu arasında gerçekleşecek ortak yayın için moderatörlüğü kabul etmeyen Uğur Dündar'ın, moderatör olarak seçilen İsmail Küçükkaya'yı arayarak programı sunmaması için baskı yaptığını iddia etti.

Gazeteci Fatih Altaylı, bugünkü 'Bir değil iki hatta üç kez karşılaşsalar' başlıklı yazısında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayları Binali Yıldırım ile Ekrem İmamoğlu arasında gerçekleşecek olan ortak yayına ilişkin çarpıcı bir iddiada bulundu. Altaylı, yayının moderatörlüğünü kabul etmeyen Uğur Dündar'ın moderatör olarak seçilen İsmail Küçükkaya'yı arayarak 'Sende sunma' dediğini hatta bu konuda baskı yaptığını iddia etti.

İşte Altaylı'nın 'Bir değil iki hatta üç kez karşılaşsalar' başlıklı yazısının ilgili bölümü;

Uğur Dündar’ın İsmail Küçükkaya’yı arayarak 'Sen de sunma' dediği, hatta bu konuda baskı yaptığı iddiası ortalıkta dolaşıyor. Doğru mudur, değil midir bilmiyorum ama ciddi ciddi söyleniyor bu.

Program 45’er dakikalık üç bölüm olarak planlanmış. Aralar da 15 dakikalık aralar olacak. Yani kırkbeş dakika arada iki 15 dakika. Toplamda 2 saat 45 dakikalık bir yayın.

Bu süre içinde İsmail Küçükkaya’nın hazırladığı 20 sorunun sorulma ve yanıtlanma ihtimali yok. Çünkü her soru için aday başına 3 dakika yanıt süresi düşüyor.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Tecrübem bunun mümkün olmadığını söylüyor. Keşke adaylar bu şekilde bir değil 2 hatta 3 kez karşı karşıya gelselerdi diye düşünüyorum. Öyleyse varım"

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23