• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Fatma Turgut Akmerkez’de sevenleriyle buluştu

Yeniakit Publisher
2019-08-07 11:24:44 -
Fatma Turgut Akmerkez’de sevenleriyle buluştu

Grup Gündoğarken ile Akmerkez Üçgen Teras’ta Yıldızlı Buluşmalar’ın ilk konuğu olan Fatma Turgut, misafirlere unutulmaz bir yaz akşamı yaşattı.

Grup Gündoğarken ile Akmerkez Üçgen Teras’ta Yıldızlı Buluşmalar’ın ilk konuğu olan Fatma Turgut, misafirlere unutulmaz bir yaz akşamı yaşattı. Yıldızların altında dünden bugüne eskimeyen şarkıları canlı olarak yorumlayan Fatma Turgut’a Grup Gündoğarken eşlik etti.

Grup Gündoğarken ile Akmerkez Üçgen Teras’ta Yıldızlı Buluşmalar, sevilen sanatçı Fatma Turgut ile başladı. Grup Gündoğarken’in Sen Benim Şarkılarımsın, Rüzgar isimli şarkılarına, Fatma Turgut ile gerçekleştirdiği samimi sohbetleri eşlik etti. Fatma Turgut da onlarca hayranından istek alarak Bir Varmış Bir Yokmuş, Günleri Bağlarken isimli şarkılarını binden fazla dinleyiciyle hep bir ağızdan söyledi.

Hayranlarını kıramadı

Dinleyenlerden tam not alan Fatma Turgut, Yalnızlık Senfonisi isimli şarkı çok istek alınca hayranlarını kıramadı. Fatma Turgut, "Provasızız ancak sizi kıramayacağım" diyerek şarkıyı seslendirdi. Ayrıca müzik hayatına küçük yaştan itibaren şarkı söyleyerek başladığını anlatan Fatma Turgut, "Kendinizi üç kelimeyle anlatmanız gerekse ne derdiniz" sorusunu da "Beni tanıyan bilsin bana yeter" diye cevapladı.

Akmerkez’de her hafta Salı akşamı Grup Gündoğarken’in ev sahipliğinde gerçekleşecek program serisinin gelecek konuğu 20 Ağustos Salı akşamı Eda Baba olacak.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23