• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Fenerbahçe PUBG Takımı, resmen duyuruldu

Yeniakit Publisher
2018-11-21 14:38:00 -
Fenerbahçe PUBG Takımı, resmen duyuruldu

Fenerbahçe'nin resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan açıklamayla, Fenerbahçe PUBG takımı resmi olarak duyuruldu.

Fenerbahçe Spor Kulübü e- spor takımları arasına bir yenisi daha ekledi. Kulübün resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan açıklama ile birlikte Fenerbahçe PUBG takımı resmi olarak duyuruldu.

Fenerbahçe PUBG takımı resmi olarak duyuruldu

Başarılı Battle Royale oyunu ile e-spor dünyasında mücadele edecek olan spor kulübü, dijital ortamdaki rekabetine de son hız devam ediyor. Amatör dallarda kazandığı başarılarla tüm dikkatleri üzerine çeken Fenerbahçe PUBG takımı ile yeniden büyük başarılara imza atmayı hedefliyor.

Dünya çapında büyük kulüpler teker teker eSpor alanında kendilerini öne çıkartacak hamleler yapıyorlar. Son zamanlarda dünya genelinde bir hayli popüler hale gelen e-spor dünyası her geçen gün gelişmeye devam ediyor. Söz konusu bu gelişmeye paralel olarak e-spor ile uğraşan oyuncularda dudak uçuklatan paralar kazanmaya başladılar.

Beşiktaş’ın ardından 2016 yılında ilk olarak e-spor evrenine adım atan spor kulübü şimdi ise yoluna efsanevi Battle Royale oyunu için kurmuş olduğu takım ile devam ediyor.

Yapılan resmi duyuru ile takımı tanıtan spor kulübü, takımda yer alan isimleri de açıkladı. Yapılan resmi açıklamaya göre yeni kurulan takımda yer alan isimler ise şöyle;
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Arif “Marco Delvecchio” Güllü
Onur “Kalimdor” Uzunbayır
Bilal “theBSD” Duman
Rüzgar Tugay “XONK” Başoğlu

Team Griffins adı ile mücadele eden kadroyu transfer ettiğini açıklayan 1907 Fenerbahçe, oldukça iddialı geliyor. Peki siz bu takım hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorum kısmından aktarabilirsiniz.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23