• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ferhat Göçer: Çağırılırsam koşa koşa giderim

Yeniakit Publisher
2020-04-10 10:47:00 -
Ferhat Göçer: Çağırılırsam koşa koşa giderim

Asıl mesleği doktorluk olan şarkıcı Ferhat Göçer, sosyal medyada kendisine yöneltilen ''Bu dönemde göreve çağrılırsanız doktorluğa döner misiniz?'' sorusuna "İhtiyaç duyulduğunda göreve çağrılırsam koşa koşa gider, cephenin en önünde görevimi yaparım. Ben hazırım.'' diyerek cevap verdi.

Evden Eve isimli programla her gece 22.00'de canlı yayınla izleyicilerin karşısına çıkan Ferhat Göçer, bir yandan da izleyicilerden gelen soruları cevapladı.

25 yıl boyunca genel cerrahi hekimliği yapan ve bir süre önce emekli olup doktorluğu bırakan sanatçıya, geçirdiğimiz bu zorlu süreçle hekimliğe geri dönmekle ilgili pek çok benzer soru geldi. 

İzleyicilerin ''Bu dönemde göreve çağrılırsanız doktorluğa döner misiniz?'' sorularına sanatçı, cevap verdi.

"Ben hazırım"

Göçer, ''Ülkemizin yaşadığı bu süreçte, ön cephede özveri ile mücadele veren sağlık çalışanlarının her daim yanındayım. Onlara kocaman bir teşekkür ve minnet borçluyuz hepimiz. İhtiyaç duyulduğunda göreve çağrılırsam koşa koşa gider, cephenin en önünde görevimi yaparım. Ben hazırım.'' diyerek doktorluğa dönebileceğini söyledi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

son mohikan sevici

ÇAĞIRIYORUZ GEL.ALTIN YALDIZLI DAVETİYE Mİ BEKLİYORSUN.GEL ÇALIŞ KARTAL DEVLET HASTANESİNDE DR DEĞİLMİSİN.ÇALIŞTIN DİYE TUTANAK MI TUTACAKLAR.İŞİN GÜCÜN REKLAM POZ TRİP.HADİ ORDAN HADİ ORDAN

Fatih

Takdir edilecek bir davranış kendisi zaten olgun ve seviyeli bir kişiliktir ancak Cennete değişmem saçının teli sözü kişiyi Müslümanlıktan çıkarır diyor Cübbeli hoca yüzlerce binlerce bu tip cümleler var. Elfazı küfür asıl mesele bunlardan sakınmak lazım.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23