• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

FETÖ destekçisi Yeni Asya, PKK paçavralarını aratmıyor!

Yeniakit Publisher
2019-10-13 11:16:00 - 2019-10-13 15:25:57
FETÖ destekçisi Yeni Asya, PKK paçavralarını aratmıyor!

FETÖ'ye yakın Yeni Asya, bugünkü manşetinde PKK paçavralarını aratmadı. BM'nin İnsani İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mark Lowcock'un açıklamaları üzerinden halkın panik ve korku içinde olduğu iddiasını ortaya atan sözde gazete, Kâzım Güleçyüz yönetiminde adeta FETÖ'nün kara propaganda taktiklerini uyguluyor.

FETÖ'nün emrindeki Yeni Asya, bugünkü manşetinde, Barış Pınarı Harekâtı nedeniyle halkın korku ve panik içinde olduğunu iddia etti.

PKK paçavralarını aratmayan Yeni Asya, FETÖ'nün desteğiyle gazeteyi avucunun içinde tutan Kâzım Güleçyüz ve avanesi yönetiminde Türkiye aleyhindeki faaliyetlerini tam gaz sürdürüyor.

Bugünkü manşetinde yeni bir skandala daha imza atan Yeni Asya, sivillere zarar vermemek için kendi canını hiçe sayan kahraman askerlerimizin sivil halka zarar verdiği imasında bulunarak, "Sivil halk daha fazla zarar görmesin" başlığını kullandı. 

Barış Pınarı Harekâtı'na ilişkin yaptığı yayıncılıkla Türkiye'ye ihanet içerisinde olduğunu gözler önüne seren sözde gazete, haber özetinde, "Harekâtın ilk günlerinde Suriye’de 100 bin kişi yerinden oldu. Sivillerin korunması ve insani bir felaketin önlenmesi çağrısı yapan BM ve uluslar arası yardım kuruluşları teyakkuzda." ifadelerine yer verdi.

PKK paçavralarını aratmıyor

Milletimiz Barış Pınarı Harekâtı'nı icra eden kahraman askerine dua ederken, "halkın korku ve panik içinde olduğunu" iddia eden Yeni Asya, milletin yararına olan ne varsa itiraz ediyor.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Son günlerde PKK paçavrası Yeni Yaşam ve Birgün gibi örgüt bültenlerinin sivil halka zarar verildiğini iddia ederek PKK'ya meşruiyet kazandırmaya çalışan ihanet yayıncılığına benzeyen manşetleriyle öne çıkan Yeni Asya, Suriye'nin kuzeyindeki terör örgütlerine düzenlenen harekâttan rahatsızlık duyuyor.

İşte Yeni Asya'nın ihanet kokan manşeti!

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Alï

Mason fasonlardan ne bekliyordunuz. Yillarca nursuz sulümanın değnekçiliğini yaptılar, gözleri var görmezler...

korku

kanun adamları kanun koruyucular ne yapar,devlete kim ihanet ederse cezasını görmeli, cesaret edemesinler ,devlet korkusu devleti korur.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23