• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Fosilleşmiş ve saldırgan Kemalist kafalara dikkat(!)

Yeniakit Publisher
2019-11-22 13:55:00 -
Fosilleşmiş ve saldırgan Kemalist kafalara dikkat(!)

Gazetemiz okurlarından Nevzat Özpelitoğlu, "Fosilleşmiş ve saldırgan Kemalist kafalara dikkat(!)" başlıklı yazısını bizimle paylaştı.

Nevzat Özpelitoğlu/Balıkesir

Gün geçmiyor ki, yolda, otobüste, metroda, Marmarayda velhasıl toplumumuzun olduğu her yerde özellikle başörtülü hanımlarımıza, kızlarımıza, talebelerimize durup dururken aşağılık bir saldırı olmasın.

Her ne hikmetse saldırganlar hep açık saçık olduğu kadar çirkeflikte çağ atlamış tipler(!). Ağızlarındaki ortak sloganları ise; Atatürkçülük, Atatürk ilkeleri, Lâiklik, Cumhuriyet, ilericilik vs. alışılmış ve klişeleşmiş teraneler.

İnsan bir an olsun düşünmeden edemiyor; kendini ilerici, çağdaş, Cumhuriyetçi, Atatürkçü ve Kemalist olarak lanse edenlerin mutlaka küfürbaz, üçkâğıtçı ve saldırgan olmaları mı gerekiyor diye.?

Hâlbuki milletimizin ortak değeri diye tanımlanan Mustafa Kemal’de bu kadar olumsuz sıfatı görmek mümkün değil. Ama her nedense bütün bu kötü sıfatlara sahip olanların hep Kemalistlik, Lâiklik, Cumhuriyet, Atatürk ilkeleri gibi klişeleşmiş ve fosilleşmiş sloganların ardına sığınmaları oldukça ilginçtir.! Bir zamanlar gazetelere manşet olmuştu; adamın birinin kuytu bir yerde olan evinin duvarına gelen giden hep küçük abdestini yapıyormuş. Adam duvara kocaman kocaman harflerle ‘’bu duvara işemek yasaktır’’ diye yazmış ama bir türlü önleyememiş. Adam düşünmüş taşınmış ve sonunda çareyi duvara koskocaman Mustafa Kemal portresi asmakta bulmuş ve duvar da pislikten kurtulmuş(!).
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Şimdi ben de düşünüyorum; İnançlı ve tesettürlü hanımlarımıza en adi şekilde saldıran, küfredip hakarette bulunan bu sahte Kemalistlerde, sahte Cumhuriyetçilerde, sahte Lâiklerde acaba kanuni takibattan kurtulmak için Mustafa Kemal kalkanına mı sığınıyorlar diye…

Saldırganların hepsi Kemalist, hepsi Atatürkçü ve hepsi Lâik(!).  Sorsanız Laikliğin ne olduğundan bihaberdirler. Ama saldırıları hep Lâiklik ve Kemalizm adınadır. Tıpkı altı okun ne olduğundan bi haber CHP’liler gibi(!).

Fakat işin garip ve ilginç yanı; tutuklanıyorlar ve kısa bir zaman sonra hepsi serbest..! Serbest olmalarının nedeni de ilginç: Akli dengesi yerinde değil, şizofren, düşünme melekeleri bozuk Vs. Vs. Yahu bu Kemalist soytarılarda hiç mi aklı başında bir insan yok?

Küfredip saldıracağı zaman ve inançlı tesettürlü insanı seçerken, gayet akıllı hareket eden bu aşağılık mahlûkların, karakoldaki salaklık, aptallık rollerine kanılmamalıdır. Hele hele savcılar bu duruma özellikle dikkat etmelidir. Devlet millet kaynaşmasını dinamitlemeye çalışan bu asalakları salıvermenin aynı zamanda bu milletin özünü teşkil eden inançlı insanlarımıza hakaret mesabesinde olduğu da gözden ırak tutulmamalıdır.

Kendileri gibi düşünmeyen, kendileri gibi giyinmeyen insanlara saldırmayı ve hakaret etmeyi, kendilerine özel verilmiş bir hak gibi gören bu zavallı tiplerin bir diğer ortak yönleri ise, bir kısım halk düşmanı yazar-çizer takımı tarafından hemen korumaya alınmalarıdır. Millet düşmanı bazı mihraklar bu tip saldırgan Kemalistler için; “efendim akli dengesi yerinde değildi, sarhoştu, şizofrendi, tedavi görüyordu” gibi bayat numaralarla kanunu yanıltmaya çalışırlar.

Kemalist ve Lâik olduklarını her saldırı sonrası özellikle bağıra bağıra söyleyen bu zavallı saldırgan tipler aslında bir “Nefret suçu” işlediklerini pek alâ biliyorlar. Bu tip saldırgan ve azgın Kemalist müsveddelerinin salıverilmesi değil, en azından belli bir zamana kadar karantinaya alınmaları ve müşahede altında tutulmaları gerekir. Tıpkı insanları ısıran ve sağa sola saldıran kuduz bir köpeğin belli bir süre müşahede altında tutulduğu gibi(!).

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Kamil asar

Yahudi İngiliz Ermeni Rum fransiz İtalyanlardan oluşan Türkiye ve İslam aleminin düşmanları birleşerek hile ve tuzaklar ile Osmanlıyı yıkarak yerine şeytani cumhuriyet sistemini kurarak ilk işleri yüz binlerce İslam alimini idam ederek Yahudi kökenli M. kamalı getirip. C. H. P. yi kurdular. layiklik demokrasi adlı şeytani idare sistemi getirip yuzbinlerce gavura bizim isimlerimizle vatandaşlık verildi. İçki fab. Umumhane piyango kumarhane şeytani eğitim sistemi.getirilip bütçeyi gavurlara teslim Edip piyasa sanayi kurdular. Avrupa'nın en iğrenç pisliklerini ülkemize getirdi ler kanunlarla korumaya aldılar. Dünyanın en iğrenç idare sistemini yasalar ile sabitlendi. şimdi çıkamadığı mız kaldıramadığı mız idare sisteminden bir çoğumuz iğrenmekteyiz.

Maruf özkaya

Trollermı dediniz benim kiz kardeşlerimde örtülü hemde birtanesi çarşaflı ... ama Atatürk gibi ingiliz yunana kurşün sikan beriyle iğraşmıyorlar ... ingilize peşkeş çakıp osmanlıyı sırtından vuran araplar da Atatürkü sevmez
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23