• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Taburcu olan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'den ilk açıklama

Yeniakit Publisher
2020-03-30 18:10:00 - 2020-03-30 18:17:06
Taburcu olan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'den ilk açıklama

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, koronavirüs tedavisi hakkında açıklamalarda bulundu. Terim, "Allah, herkesin sınavını, kalbine göre versin... Ben, bu sınavdan çok şey öğrenerek çıkacağım." dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, koronavirüs tedavisi hakkında açıklamalarda bulundu. Sosyal medya hesaplarından açıklama yapan Fatih Terim, "Allah, herkesin sınavını, kalbine göre versin... Ben, bu sınavdan çok şey öğrenerek çıkacağım." ifadelerine yer verdi.

Koronavirüs tedavisi gören Fatih Terim sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu;

"Tüm dünyanın geçtiği bir sınav bu... Kimimiz virüsle, kimimiz sabırla, kimimiz akıl ve izanla sınanıyoruz. Allah, herkesin sınavını, kalbine göre versin... Ben, bu sınavdan çok şey öğrenerek çıkacağım. Daha çok kıymet bilecek, karantina süreci sonrası aileme ve sevdiklerime daha çok vakit ayıracağım.

Ürettiğim, katkı sağladığım her şeyin bana daha çok huzur vermesini sağlayacağım. Daha çok affedeceğim, daha az üzülmeye çalışacağım.

Hastane aşamasını tamamlayıp evimdeki aşamaya geçiyorum.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Bu süreçte başta Prof.Dr.Ferah Ece olmak üzere tüm Liv Hospital doktorlarına, çalışanlarına; desteğini, duasını eksik etmeyen büyüklerime, arkadaşlarıma, dostlarıma; oyuncu evlatlarıma ve yol arkadaşlarıma; başta kalbi sarı kırmızı atan canlarım olmak üzere tüm renklere gönül vermiş kardeşlerime; sabırla ve umutla yanımda olan aileme teşekkür ederim.

Ne olur, imkanlarınız el verdiğince evinizde kalın ve kendinizi koruyup önlemlerinizi alın.

Dün olduğu gibi bugünden sonra da ettiğim her duada, bu virüsle mücadele eden tüm savaşçılar ve hayatlarını, hayatlarımız için adayan tüm sağlık emekçileri olacak. Herkese elim kalbimde şükranlarımı sunuyorum..."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Metin

Milletle dalgami geciyonuzya.bu nasil bi adamya

Osmanlı

Habermi bu , bu şovmanın hastanede yer kaplaması çok manidar , demekki hala bu ülkede sağlık zenginlere çalışıyor , Rüştü , Abdürrahim Albayrak , Terim , her korona virus teşsiz konulan kişiler bi yerlere kapatılıp 14 gün karantinaya alınıyor ,bu kebabcı mafyası kendini evde karantinaya alsın deniyor , 
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23