• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Galatasaray'da operasyon başladı! Terim 7 ismin biletini kesti

Yeniakit Publisher
2018-12-10 16:14:00 - 2018-12-10 16:15:00
Galatasaray'da operasyon başladı! Terim 7 ismin biletini kesti

Süper Lig'de işleri yolunda gitmeyen takımlardan olan Galatasaray'da, Muğdat Çelik, Eren Derdiyok, Feghouli, Ömer Bayram, Tarık Çamdal, Onyekuru ve Maicon gibi isimlerle yola devam edilmeyeceği öğrenildi.

Çaykur Rizespor karşısında 2-0 öne geçmesine rağmen sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrılan Galatasaray’da taşlar yerinden oynayacak. Fatih Terim’in yardımcısı Hasan Şaş’ın, kendisini arayan dostlarına, “Bu takımın hepsi değişecek” dediği iddia edilmişti.

Bu sözlerin ardından Sarı-Kırmızılı ekipteki kıyım listesi de belirlendi. Galatasaray Yönetimi, birkaç isim haricinde ocak ayı ve sezon sonunda yapılacak bütün tekliflerde gerekli kolaylığı gösterecek.

Tam 7 isim yolcu

Çabalamasına rağmen Muğdat Çelik’in performansı yeterli görülmedi. Mukavelesi sezon sonunda bitecek Eren Derdiyok da ya devre arasında ya da sezon sonunda kesinlikle gidecek. Sarı-Kırmızılılar, Ocak ayında zaten 2 golcü transferi yapacak. Kapasitesini gösteremeyen Feghouli, eşinden ayrıldıktan sonra bir türlü kafasını toplayamayan Maicon’un da elden çıkarılması bekleniyor. Yuto Nagatomo’nun yedeği Ömer Bayram da satış listesine konulan isimlerden. Yaptığı hatalarla saç baş yoldurdu.

Selçuk kararı Terim’in

Ömer satılabilirse alt yapıdan bir sol bek Nagatomo’nun alternatifi olarak kadroda yer alacak. Yıllardır oynamamasına rağmen ayrılmayan Tarık Çamdal içinse en geç tarih sezon sonu... Çünkü mukavelesi bitecek. Everton’dan kiralanan Onyekuru için de sezon sonunda bir girişim yapılmayacak. Yine sözleşmesi tamamlanacak isimlerden biri olan Selçuk İnan’ı taraftar istemiyor. Ancak Fatih Terim’in tecrübeli oyuncuyu tutması bekleniyor.

(Akşam)
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23