• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Galatasaray'dan flaş 'çekilme' kararı!

Yeniakit Publisher
2018-12-04 10:03:00 -
Galatasaray'dan flaş 'çekilme' kararı!

Galatasaray Kulübü, son haftalarda yaşanan hakem hatalarından dolayı federasyondan yabancı hakem talep etmeye hazırlanıyor. Sarı kırmızılılar, ayrıca Kulüpler Birliği'nden çekilme kararını da gündemine taşıyacak.

Fenerbahçe derbisinden bu yana oynadıkları tüm maçlarda yaşanan hatalardan bıkan Sarı-Kırmızılı yönetim, federasyondan yabancı hakem talep edecek. Yönetim ayrıca hataları IFAB’a taşımaya hazırlanıyor.

Çakır ve Kalkavan hatalı

SARI-KIRMIZILI yönetim, üst üste yaşanan hakem hataları nedeniyle Uluslararası Futbol Birliği Kurulu’na (IFAB) gitme kararı aldı. Konyaspor mücadelesinde Serdar Aziz’in pozisyonu sonrası Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Merkez Hakem Kurulu’na (MHK) savaş açan Galatasaray yönetimi, Beşiktaş derbisinde de Cüneyt Çakır ve VAR hakemi Mete Kalkavan’ın pozisyonları art niyetli yorumladığını belirterek, yaptırımlar alma kararı aldı.

Kulüpler Birliği'nden çekiliriz

Olağanüstü toplanacak olan Sarı-Kırmızılı yönetim, camianın önde gelenleriyle bir araya gelecek. Türkiye Kupası’nda çekilme, hatta Süper Lig’den de çekilmeye kadar birçok konuyu tartışacak olan Galatasaray, Kulüpler Birliği Vakfı’yla da kesin olarak ilişkisini kesecek. TFF ve MHK’ye karşı hakem hatalarını IFAB’a taşıyacak olan Sarı-Kırmızılı yönetim, federasyondan maçlarına artık yabancı hakemlerin verilmesini de talep edecek.

(Gunes)
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23