• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Gökhan Özoğuz'dan Barış Pınarı Harekatı mesajı

Yeniakit Publisher
2019-10-11 18:50:00 - 2019-10-11 19:04:02
Gökhan Özoğuz'dan Barış Pınarı Harekatı mesajı

CHP'ye yakınlığıyla tanınan Gökhan Özoğuz, "Barış Pınarı Harekatı'na destek vermedi" iddialarına cevap verdi. Harekata ilişkin "Savaşa hayır" yorumunda bulunan Özoğuz, tepkilerden kurtulmak için de operasyona dolaylı şekilde destek verdi.

Gökhan Özoğuz, Barış Pınarı Harekatı'na destek vermediği iddialarına ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

"Siz uyuyordunuz"

Sosyal medya hesabından konuya ilişkin paylaşım yapan Gökhan Özoğuz, "Operasyonun ilk saatlerinde attığım tweet i görmeden, bugün kalkmış"destek yok mu ordumuza" diyen yaftacı kumpasçı, bazı sahte hesaplar; "SİZ UYUYORDUNUZ" ben ilk Tweet i atarken . Okumadan Sallayın. Biz çıkarsız sevenleriz Ülkemizi kendinizle karıştırmayın!" dedi.

Savaşa 'Hayır' dedi

Gökhan Özoğuz, Barış Pınarı Harekatı başladıktan sonra, "Askerimiz gidiyor veya gitmiyor, kararı biz vermiyoruz! Keşke verebilseydik ve hiçbir taraftan kimse zarar görmese ve #savaşahayır olsaydı. Fakat verilen karar bu ve şartlar bunu gerektiriyorsa. Öyle veya böyle Asker gidiyorsa. Ben her zaman karşılıksız giden Askerin yanındayım!" ifadelerini kullanmıştı.


ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ayşegül

Ne savaşı karşımızda bir devlet değil terör örgütü var ve yapılanda terörle mücadele. Sen vatanını ne karşılığında seviyorsun şımarık sanatçı bozuntusu

ahmet

bnları Sn.Engin ARDIÇ paklar... be havuç beyinli kardeş Atatürk vatan için ölmeyi emrediyorum dediğinde İMANLI MİLLET EVLATLARI ÖLÜME NASIL DÜŞÜNMEDEN GÖĞSÜNÜ SİPER ETTİ düşünmezmisin?.bunun çıkarlısı çıkarsızı olur mu
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23