• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Golfseverler, 2019 Turkish Airlines World Golf Cup için Antalya’da buluştu! 101 destinasyonda heyecanlı final

Yeniakit Publisher
2019-11-07 12:30:00 -
Golfseverler, 2019 Turkish Airlines World Golf Cup için Antalya’da buluştu! 101 destinasyonda heyecanlı final

70 ülkeden 101 oyuncunun katıldığı 2019 Turkish Airlines World Golf Cup’ın final serisi Antalya Cornelia Golf Kulübü’nde oynandı.

Dünyanın en iyi kurumsal golf turnuvalarından biri olan Turkish Airlines World Golf Cup, Antalya’da gerçekleşti.

İlgi her yıl artıyor

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, organizasyonun dünya genelindeki golfseverler üzerinde tesis ettiği ilgi düzeyini her geçen yıl daha da artırdığına dikkat çekti. İki gün süren heyecanlı rekabetin ardından zirvenin sahibi ABD’nin Chicago kentinden Luke Zhao oldu. İlker Aycı, “Gelecek finallerin heyecanını yaşamak için şimdiden sabırsızlanırken, bu yılın yeni şampiyonu Luke Zhao’yu tebrik ediyorum” dedi.

Türkiye üçüncü oldu

Turnuvada, Turkish Airlines World Golf Cup 2019’da final mücadelesinin ardından toplam 93 puanla Zhao şampiyon olurken, Japonya’dan Tomohiro Uemur ikinci, Türkiye’den Ayşen Erdoğan da üçüncülüğü elde etti. En iyi “Gross” sayısını Kolombo’dan Sachin de Silva kazanırken, “Nearest The Pin” ödüllerini ise erkeklerde Mariano Rodrıguez, bayanlarda ise Christine Ochola kazandı. Turnuvada mücadele eden amatör oyuncular ise bu yıl toplamda 101 destinasyonda gerçekleştirilen Turkish Airlines World Golf Cup eleme müsabakalarının kazanan isimleriydi.

Gözler profesyonel karşılaşmada

Yıl boyu süren heyecan dolu etkinliğin ardından final serisinde birinciliğe adını yazdıran Luke Zhao, 7-10 Kasım tarihlerinde Maxx Royal Montgomerie Antalya’da gerçekleşecek “Turkish Airlines Open Pro-Am” profesyonel golf turnuvasında dünyaca ünlü profesyonel golf yıldızlarıyla oynama şansı yakalayarak, eşsiz bir deneyim yaşayacak.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ömer

Anlamadığım şu yarışma Türkiye’de . Yarışmanın adı bir tane Türkçe kelime yok. Kültür emperyalizm denen bu olsa gerek . Yabancı hayranlığı ne zaman bitecek . Birde metroda İngilizce var . Merak ettim Londra metrosunda Türkçe var mı . Giden bilir lütfen söylesin
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23