• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Gözünden çıkanlar doktoru bile şoke etti! "Mikroskopla baktım ve..."

Yeniakit Publisher
2019-06-25 12:50:00 -
Gözünden çıkanlar doktoru bile şoke etti! "Mikroskopla baktım ve..."

Tayvan'da bir kadının gözünden dört küçük ter arısı çıktı. Gözüne bir "kir" kaçtığını düşünen kadının gözünden arı çıkması, doktoru bile şoke etti.

28 yaşındaki Tayvanlı kadın, doktora gözü korkunç derecede tahriş olduktan sonra muayene olmaya gitti. Muayene sırasında kadının gözünde 4 tane küçük ter arısı olduğu anlaşıldı. Fooyin Üniversitesi'nden Dr. Hong Chi Ting, BBC'de daha önce hiç böyle bir şey görmediğini söyledi. Her arı yaklaşık 4 mm uzunluğundaydı.

Tam olarak ter arıları nelerdir?

Küçük haşereler, ter atmak ve insanlara sarılmak için karaya çekilir. Ayrıca gözyaşı içtiği de biliniyor. Kansas Entomoloji Derneği tarafından yapılan bir araştırmaya göre, gözyaşı çok miktarda protein içeriyor ve arılar onu çok seviyor.

Doktor şoke oldu!

BBC'nin haberine göre, genç kadın olay sırasında yakınlarının mezarlarından birinin üzerindeki otları ayıklıyordu. Kadın, başlangıçta sol gözüne giren bir kir olduğunu düşünüyordu. Ancak, zaman geçtikçe göz ağrıları dayanılmaz hale geldi. Hem hasta hem de doktor dört canlı yaratığın ortaya çıktığını görünce şoke oldu.


ÖNE ÇIKAN VİDEO

Hastanede bir oftalmoloji profesörü olan Dr. Hong, “O, gözlerini tamamen kapatamadı. Boşluğa mikroskopla baktım ve böcek bacağına benzeyen siyah bir şey gördüm.” dedi.

Arılar alındıktan sonra, hasta ayrıldı ve tam bir iyileşme göstermesi bekleniyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23