• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Hadi cevap verin bakalım! Bunlar tesadüf mü?

Yeniakit Publisher
2019-11-07 14:07:00 -
Hadi cevap verin bakalım! Bunlar tesadüf mü?

CHP'nin TBMM'de konuşturduğu teröristin Suriye'de Mehmetçik'e tuzak kurarken öldürülmesinin ardından, geçtiğimiz yıl Mahmut Tanal'ın da teröristlerle yaşadığı olayı hatırlatan Karahasanoğlu, "Bunlar tesadüf mü?" diye sordu.

Akit TV’de Fatin Dağıstanlı’nın sunumu ve Yeni Akit Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü, Hukukçu Ali İhsan Karahasanoğlu’nun yorumlarıyla ekranlarınıza gelen Manşetlerin Dili’nde, gündemdeki haberler masaya yatırıldı.

Dün gündeme bomba gibi düşen YPG/PKK’lı terörist Ceren Güneş’in Mehmetçik’e bombalı tuzak kurarken öldürülmesi haberinin de konuşulduğu programda, CHP’lilerin terörist Ceren Güneş’i TBMM’ye çıkarıp konuşturduğu skandal olay da hatırlatıldı.

Aynı zamanda Karahasanoğlu, geçtiğimiz aylarda DHKP-C’li iki teröristin TBMM’ye Mahmut Tanal ile görüşme bahanesiyle girip saldırı yapma planını da anımsattı. Karahasanoğlu, “Bunlar tesadüf mü?” diye sordu.

Programın ilgili bölümü şu şekilde:


ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

EFE

NORMALDİR, ÜLKESİNE BİN YILDIR YILMADAN,BIKMADAN DÜŞMANLIK EDEN VE BUNA RAĞMEN ÜLKESİ TARAFINDAN DIŞLANMAYAN, KOVULMAYAN "MEZHEPÇİ" TAİFENİN ALIŞILMIŞ HAİNLİKLERİ. BU AYMAZLIĞA BİR BİN YIL DAHA TAHAMMÜL EDECEK MİYİZ A DOSTLAR.

Jurnal

MEZHEPCİ VE BÖLÜCÜ CHP!!!???
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23