• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Hıncal Uluç'tan derbi sözleri: Galatasaray'ın zaferi maferi yok

Yeniakit Publisher
2020-02-25 12:22:00 -
Hıncal Uluç'tan derbi sözleri: Galatasaray'ın zaferi maferi yok

Spor yazarı Hıncal Uluç bugünkü köşe yazısında Galatasaray'ın Fenerbahçe deplasmanında 3-1 galip geldiği kaleme aldı.

Sarı kırmızılıların, 21 yıl sonra Kadıköy'de kazandığı derbiyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Hıncal Uluç, dikkat çeken ifadeler kullandı. Sabah Gazetesi'nde ele aldığı köşe yazısında sarı kırmızılıların galibiyetini yorumlayan Uluç şunları söyledi:

"Galatasaray'ın zaferi maferi yok''

"Galatasaray'ın zaferi maferi yok.. Sahadaki o Fener'i, herhangi bir ikinci lig takımı bile yenerdi. Fatih Terim'in Türk düşmanlığı ve Belhanda/ Feghouli keçi inadı olmasa, Galatasaray, Kadıköy'deki 6-0'ın rövanşı gene ayni statta hem de "8" le bile alırdı."

"Fatih'in inadı yüzünden Muslera harika, mucize kurtarış yapmasa ve o frikiği atan Mehmet Ekici, penaltıdan kolay pozisyonda topu bu defa Muslera'nın kucağına atmasa, sonuç ne olurdu, bilmiyorum..

Bizim tabela yazarları biliyor ama umurlarında değil. Onlar, spor değil, skor konuşur, yazarlar.. Maç sonu konuşulması gereken asıl şey, Aziz Yıldırım gibi nefreti bir adamı, hem de nasıl hezimete uğratarak başkan seçilen ve bugün "Ona oy verdiğim eller kırılsın" dedirten Ali Koç ve onun en büyük hatalarından "Ersun Yanal"dı."
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23