• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Hulusi Akar'dan Albayrak ailesine yönelik mesajlara tepki

Yeniakit Publisher
2020-07-01 16:43:00 -
Hulusi Akar'dan Albayrak ailesine yönelik mesajlara tepki

Milli Savunma Bakanı Akar'dan Bakan Albayrak'a yönelik hakaret içerikli yorumlarla ilgili, "Masumiyet abidesi bir çocuğun doğumuna bile ahlaksızca yorum yapanları, bir anne babanın en mutlu günlerini katledenleri şiddetle kınıyor, asil milletimizin vicdanına ve adalete havale ediyoruz" dedi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın yeni doğan çocuğu ile ilgili sosyal medyadan yapılan paylaşımlara tepki gösterdi. Bakan Akar, mesajında şunları kaydetti:

"Değerli Bakanımız Sayın Berat Albayrak ve kıymetli eşleri Esra Albayrak hanımefendiyi tebrik eder, dünyaya gözlerini açan Hamza Salih yavrumuza sağlıklı, mutlu ömürler dileriz. ‬Masumiyet abidesi bir çocuğun doğumuna bile ahlaksızca yorum yapanları, bir anne babanın en mutlu günlerini katledenleri şiddetle kınıyor, asil milletimizin vicdanına ve adalete havale ediyoruz."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Faruk Mehmet Alper

Bu öfkeli paylaşımı yapan zannediyorum rahatsızdır. Bu şahıs ekonomiden sorumlu bakan damadı saygı sınırları içinde eleştirebilirdi. Bunu yapmıyor onu nasıl acıtırım diye hareket ediyor. Bu da hücuma uğramasına neden oluyor.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23