• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Hülya Koçyiğit'ten Barış Pınarı Harekatı'na destek

Yeniakit Publisher
2019-10-17 00:27:00 -
Hülya Koçyiğit'ten Barış Pınarı Harekatı'na destek

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Fırat'ın doğusundaki terör unsurlarını temizlemek için başlattığı Barış Pınarı Harekatı'na Hülya Koçyiğit'ten destek geldi. Koçyiğit, "Barış Pınarı Harekatı'nın neticesinde sınırlarımız tamamen terörden temizlenecek. Bu nedenle bu alanda görev yapan tüm güvenlik güçlerimize yürekten başarılar diliyorum" dedi.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin, Fırat'ın doğusundaki terör unsurlarını temizlemek için başlattığı Barış Pınarı Harekatı sanat camiasından büyük destek görüyor. Hülya Koçyiğit de Barış Pınarı Harekatı hakkında düşüncelerini dile getirdi.

"Hepsine başarılar diliyorum"

Barış Pınarı Harekatı'na destek veren Koçyiğit şunları söyledi.

"Yiğit evlatlarımız, kahraman Mehmetçiklerimiz yaklaşık 40 yıldır terör tehdidiyle yaşadığımız bu ülkede zaman zaman operasyonlarla büyük fedakarlıklar gösterdi. Ancak günümüzde sınır güvenliğimizin sürekli tehdit altında olması nedeniyle Barış Pınarı Harekatı başlattılar. Bu Barış Pınarı Harekatı'nın neticesinde sınırlarımız tamamen terörden temizlenecek. Bu nedenle bu alanda görev yapan tüm güvenlik güçlerimize yürekten başarılar diliyorum. Ayaklarına taş değmesin istiyoruz ama onlar büyük bir özveriyle büyük bir fedakarlıkla vatan toprağını savunmak için orada görev yapmaktalar. Hepsine başarılar diliyorum.

Sadece kalbimiz çarpmıyor bir yandan da dua ediyoruz. Bu bizim çok haklı bir davamız. Belki dünyaya anlatmakta zorlanıyoruz ya da anlamakta zorlanıyorlar ama biz çok iyi biliyoruz ki terörün büyük acısını çekmiş bir ülkede yaşıyoruz ve artık bunun son olmasını diliyoruz.

"Biz sadece terörden korumak istiyoruz ülkemizi"

Türkiye'nin başka hiçbir topraklarda gözü yok. Elbette Suriye'nin toprak bütünlüğüne saygılıyız. Bu baştan beri Sayın Cumhurbaşkanımızın titizlikle söylediği bir şey. Bizim için sadece ve sadece teröristlerle mücadele etmek ve artık ülkemizi böyle bir riskten koruyabilmek. Bizim hiçbir Kürt vatandaşımızla sorunumuz yok, olmadı, olmaz da zaten. Biz iç içe geçmiş bir milletiz, biz kardeşiz. Bizim davamız derdimiz Kürtlerle değil, bunu anlatmalıyız dünyaya, biz sadece terörden korumak istiyoruz ülkemizi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Terörün; cinsi, dini, milletinin olmayacağı bir aşikâr. Yabancı devletlerin bu kadar çok fazla eleştiriyor olması belki de bizim doğru iş yaptığımızı gösteriyor."

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Aslan akbey

Geçen hafta feministlik yapıp erkekleri aşağılayan kanunlara destek çıkan hülya koçyiğit. Şimdi sayesinde gece rahat uyuduğun o erkeklerden oluşan şerefli askerlerimize ettiğin bu güzel sözler samimiyetten o kadar o uzak ki. O askerlerin için de senin geçen hafta erkeklere karşı büyük kazanimimiz dediğin istanbul sozlesmesinden ve nafakadan mağdur onca asker var. Akılları memleketin adil olmayan mahkemelerinde kendileri hakkında açılan davalarda. Oralarda başlarına bir hal gelm3zse bosandiklari eski eşleri nafaka artirim davalari icin pusuda yatiyir. Sende bu kanuna destek çıkıyorsun erkeklere karşı kazanimimiz diyorsun. O erler canlarını ortaya koyarak sana vatan topraklarında rahat döşeğinde yatma uyuma imkanı sagliyor sen ise onlara karşı!! kadın olarak kazanımlarından!!bahsediyorsun. O askerlerin içinde mahkemede hakimin yüzüne bile bakmadığı nice yiğit erler var biliyor musun. Senin daha geçen hafta savunduğum istanbul sozlesmesinden dolayı evlerinden uzaklaştırılan. Eşlerinin saçma sapan sebeplerden dolayı polise şikayet ettikleri ve hakimin de evine giremezsin dediği nice askerlerimiz var. O yigitler senin vibi feministler yuzunden evlerine giremiyor ama bakin suriyeye girdiler. Simdi senin gözünde kahraman mi oldular. Siz ve sizin gibi iki yuzluler yüzünden askerlerimizin aile kurma ve ailelerini devam ettirmeleri hiçte kolay değil. Siz erkeklere karşı kötülük yapanları ve kötülük yapmayı teşvik ediyorsunuz. Nafaka ve istanbul sözleşmem demek bunlar demek. Oğlunuzun da bir iftirayla ya da 1 günlük evlilikle ömür boyu ceza çekebileceğini akıldan uzak tutuyorsunuz. Hay sizin aklınıza. Sizin gibi erkek düşmanı feministlerin askerlerimizin adını bile ağzına almaya hakkınız yok. Feminist çukurlarınızda boğulun..

şehit

Siz rahat olmaya devam edin hanım efendi. Asker sizler için ölüyor. Gerekirse bir sınır ziyareti yapar, dönersiniz. Buara işler nasıl gidiyor?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23