• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İBB’nin ilgisizliğine vatandaş isyan etti! İlçe Belediyesi kolları sıvadı

Yeniakit Publisher
2019-08-19 15:07:00 -
İBB’nin ilgisizliğine vatandaş isyan etti! İlçe Belediyesi kolları sıvadı

İstanbul’da her gün on binlerce turist ağırlayan ağırlayan Eyüp Sultan Camisinin meydanında bulunan ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından temizlenmesi gereken süs havuzu, yoğun şikayet üzerine temizlendi.

İstanbul'un simgelerinden olan ve her gün on binlerce yerli ve yabancı turist ağırlayan Eyüpsultan Camisinin meydanında bulunan ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından temizlenmesi gereken süs havuzu, vatandaşlardan gelen yoğun şikâyet üzerine Eyüpsultan Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri tarafından temizlendi.

Vatandaşların süs havuzundan gelen kötü koku gerekçesiyle yaklaşık bir aydır İBB Beyaz Masa'ya ilettiği şikâyetler karşılık bulmayınca, sosyal medyada kampanya başlatıldı.

Hortum bozuk gerekçesi

Bunun üzerine devreye giren Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, süs havuzunun temizlenmesi talimatını verdi.

Konuyla ilgili ulaşılan İstanbul Büyükşehir Belediyesi yetkililerinin, hortum bozuk olduğu gerekçesiyle süs havuzunu yaklaşık bir aydır temizleyemediklerini aktardıkları öğrenildi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Hatice

Aklima bir hinlik geldi istanbul buyuksehir belediye baskani calismayip pkk teror orgutunun kollari hdp lilere yardim edip bazi yalnislar yapip kendini gorevden aldirip 2023 deki baskanlik icin magduriyet rolune burunmek istiyor olabilirmi masallah tiyatrocularla sarkicilarla artizlerle elele olan bir basakani var artik istanbulun adam her kaliba giriyor istanbul halkina saygisizlik ediyor calismiyor durmadan izin yapiyor sanki kendini gorevden aldirmak icin her yolu deniyor yalan soyluyor magduriyet yaratiyor zorla is yapiyorlar ah ah bunlara oy veren alni secdeliler vede secdesizler insallah ellerimiz kirilsaydida bunlara vermeseydik durumuna dusersiniz bizde goruruz

hizipsavar

abi bir durun ya daha yemeye başlamadık pardon hizmete şu tatil bir bitsin daha 5 senemiz var bırakın bu iş ekoda.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23