• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu böyle uyarmıştı! Terör destekçiliğinden vazgeçmediler

Yeniakit Publisher
2019-08-19 14:30:00 -

Sosyal medya kullanıcıları, Süleyman Soylu’nun uyarılarına rağmen teröre verdikleri destek sebebiyle görevden alınan belediye başkanlarına, Soylu’nun 31 Mart öncesi yaptığı bir konuşmayı paylaşarak tepki gösteriyor.

 Oğuzhan Çağlar  yeniakit.com.tr 

Bu sabah HDP’li Diyarbakır, Van ve Mardin belediye başkanları görevden alınarak yerlerine kayyum atandı. Terör bağlantısı olan kişileri belediyede kadrolaştırmaları, şehit yakınlarının işlerine son vermeleri ve HDP’li olmamaları sebebiyle ilçe belediyelere hizmet vermedikleri gerekçeleriyle görevden alınan eski belediye başkanlarına destekler terör sevicilerden gelmeye devam ederken, sosyal medya kullanıcıları da kayyum atanmasına verdikleri desteği İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun 25 Mart’ta Keçiören’de yaptığı konuşmasını paylaşarak gösteriyor. Teröre destek veren adayları uyaran Soylu’nun, “YSK bunun gereğini yerine getiremezse, gereğini yerine getirecek benim. Teröristleri belediye meclisi üyesi yapacaksınız ha! Allah şahittir, müsade edersek şehitlerin eli yakamızda olur.” ifadelerini kullandığı video paylaşım rekorları kırıyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

mehmet

Allah senden ve sana destek olanlardan razı olsun

Tr.

Aslanım...Analar ne evlatlar doğuruyor.Senden TSK başınada bir tane lazım.Senin yerin başka,sen vurdukça ses taa Amerikadan,Londradan,Paristen,Moskovadan,Telavivden duyuluyor.Rabbim yardımcın olsun.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23