• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İmamoğlu makam aracı bulmayınca bisikletleri getirtti

Yeniakit Publisher
2019-09-05 17:13:00 - 2019-09-05 22:16:35
İmamoğlu makam aracı bulmayınca bisikletleri getirtti

Seçim sonrası Yenikapı'da İBB'ye ait gereksiz makam araçlarını sergileyeceğini söyleyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, gereksiz makam aracı bulamayınca zabıta ve saha hizmet araçlarının yanı sıra bisikletleri de getirtti.

Seçim öncesi istanbul'da gereksiz kiralanan bütün makam araçlarını Yenikapı'da sergileyeceğini iddia eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, verdiği talimatla araçları Yenikapı'da toplamaya başladı. Gece yarısından itibaren başlayan araç sevkiyatı henüz son bulmazken gelen araçlar ise dikkat çekti.

Bisikletleri getirtti

İstanbul'daki tüm hizmetleri durdurarak araçların Yenikapı'ya gelmesi talimatını veren İmamoğlu, gereksiz makam aracı bulamayınca İBB'ye ait evde sağlık hizmeti ve zabıta araçları dahil tüm araçları Yenikapı'ya getirtti. Gelen araçlar arasında İBB'ye ait bisikletlerin olması ise dikkat çekti.

Makam aracı dediği bunlar mı?

Zabıta ekiplerinin kullandığı araçların, kamyonetlerin ve üzerinde Hizmet Aracı yazan araçların da alanda toplanması İBB'nin bu atağıyla ilgili soru işaretlerinin ortaya çıkmasına neden oldu.

Bilindiği üzere; İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, seçimleri kazanması durumunda gereksiz makam araçlarının Yenikapı'da sergileneceğini söylüyordu.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

hizipsavar

BUNA HİÇ ACIMAYACAKSINIZ ASLA TAVİZ VERMEYECEKSİNİZ. HELE MECLİSTE KAN KUSTURACAKSINIZ. HERKES HADDİNİ VE YERİNİ BİLECEK. orası ağlama yeri değil beceremiyorsa gelmeseydi. reno clio ne zaman makam aracı oldu...

sukru

O gereksiz makam araçlarını orada toplayıp sergiledikten sonra tekrar belediyenin kullanımına sunacak adamın ben taaaaaaaa..........
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23