• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İmamoğlu sandalyeyi kırdı! Erdoğan'ın cevabı bakın ne oldu

Yeniakit Publisher
2019-09-11 20:10:00 - 2019-09-11 20:12:27
İmamoğlu sandalyeyi kırdı! Erdoğan'ın cevabı bakın ne oldu

Beştepe'deki büyükşehir belediye başkanları toplantısına katılan CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun oturduğu sandalyenin kırılması sebebiyle düştüğü iddia edildi. Sandalyenin kırılmasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Biz bir şey yapmadık, sen sandalyeyi kırdın, parasını ödemen lazım" dediği öne sürüldü.

Cumhurbaşkanılığı Külliyesi'ndeki toplantı sırasında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun oturduğu sandalyenin ayağı kırıldı, İmamoğlu sendeledi ve yere düştü. Bunun üzerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Ekrem İmamoğlu arasında güldüren bir diyalog gerçekleşti.

İddiaya göre olay şu şekilde yaşandı. Bestepe'de toplantı devam ederken Ekrem İmamoğlu, oturduğu sandalyenin ayağının kırılması sebebiyle yere düştü. Ancak hemen kalktı. Bunun üzerine salonda espriler havada uçuştu. 

"Parasını ödemen lazım"

Olay sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İmamoğlu'na "Biz bir şey yapmadık, bak bu israfa girer oturduğun sandalyeyi kırdın. Parasını ödemen lazım." dediği ifade edildi. İmamoğlu'nun ise "İkincisinde sağlam otururum efendim" demesi üzerine toplantı salonunda gülüşmeler yaşandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Samet

Sabah İmamoğlu bu konuşuyordunuz akşam oldu hala İmamoğlu nu konuşuyorsunuz! Yetmez mi bu kadar reklamını yaptığınız kime saldırırsanız onun oyu artıyor. Siz kimden yanasınız!!

Salih

Sandalye o kadar yalanı taşıyamamıştır.muhtemelen :))
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23