• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İşçiler açlık grevine başlıyor

Yeniakit Publisher
2019-07-23 10:31:00 - 2019-07-23 10:34:11
İşçiler açlık grevine başlıyor

Bolu Belediyesinden atılan işçilerin devam eden eylemleri 90. gününe ulaşırken, işten atılan İsmail Özmen, "Eğer herhangi bir çözüm olmazsa Kurban Bayramından sonra da açlık grevine başlayacağız." dedi.

Bolu Belediyesinden atılan işçiler işlerine dönebilmek için belediye önünde 90 gündür eylemlerine devam ediyor. İşten atılan çalışanlar, bir yanda parasızlık, bir yanda açlık, bir yanda da sağlık sorunlarıyla boğuşurken, CHP’den hâlâ bir ses çıkmıyor. Bolu Belediyesi’nde işten atılan İsmail Özmen, şunları dile getirdi: “Eyleme sonuna kadar da devam edeceğiz. Mağduriyetliğimiz giderilene kadar emeğimizin ve ekmeğimizin sonuna kadar arkasındayız. Direnişimize devam edeceğiz. ‘Emek ve Adalet’ yürüyüşüne başlamadan önce Tanju Özcan ile görüştük. Ramazan Bayramından sonra işe alacağını söylemişti. Ama sözünü tutmadı. Eğer herhangi bir çözüm olmazsa Kurban Bayramından sonra da açlık grevine başlayacağız.

Öznur Özeren adlı işçi de, “Tanju Özcan, biz işçileri gözünü kırpmadan kapı dışarı kovmasını kınıyoruz. Grevimizi herkes duydu. Sayın Cumhurbaşkanı da duydu Allah razı olsun. Ama ne Özcan, ne CHP il teşkilatı ne de CHP yönetimi bizlerin sesini duymadı. CHP’ye karşı sonuna kadar direneceğiz” şeklinde konuştu.

Yeni Akit Gazetesi

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Fr fr

Valla isterse babam olsun işinden ekmeğinden düşmanım edilsin babama düşman olurum bu kadar net ama bunlarin sendikası yokmu bu işin mahkeme boyutu yokmu neden hemen bu yollar tüketilmeden böyle bir oturma sonrasında açlık grevi gibi bir karar alınıyor orasi muamma araştırmak lazım diyorum.

uyan tc

chpkk mı yahudilerin yönetimindeki partiden hayır gelmez. orta doğudaki olayların baş çıbanı ısrael vede yahudistan abd yi yöneten yahudilerdir. gerek daeş -pkk -pyd-dhkpc - fatöş vesaire terör örgütleri bunların besleyip tc nin vede orta doğunun başına bela ettikleri piçleridir. kahrolsun pislik yahudiler ısrael vede sömürge piçi abd. tc içindeki hıristiyan bilhassa yahudileri çok sıkı denetleyin. chpkk parti değil tc nin içine yahudiler tarafından yerleştirilmiş yahudilerin truva atıdır. chpkk hıristiyanların kurduğu bilhassa yönetiminde yahudilerin türk isimleri altında yönettikleri partidir. atatürkçülük maskeleridir. (gerçi atatürk'de sebetay selanik yahudisidir) . chpkk bilhassa bu yahudilerin vede hıristiyanlar destekledikleri partidir. Bu gün yada 50 sene önce iş bankası atatürk hisseleri chpkk da olmasaydı bu gün yada 50 sene önce chpkk diye bir parti olmayacaktı. iş bankası ve bankanın ortaklıkları 450 küsur büyük fabrikalar chpkk nın en büyük arpalığıdır. Atatürk'e dışarıdan yahudilerden gelen emir üzerine , hazineye ait olması gerekirken atatürk hisselerini yönetmesi için chpkk ya devredilmiştir.Atatürk' yahudi olmasaydı zaten yahudiler tc nin kurulmasınıda engellerlerdi. (osmanlıyı yıkan içimizdeki ve dışımızdaki vatan haini yahudilerdir.)
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23