• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İsmail Günaçar'dan İstiklal Marşı skandalı!

Yeniakit Publisher
2019-12-14 14:24:00 -

Ahmet Davutoğlu'nun parti tanıtım toplantısında gazetecilerin kendisine sorduğu 'Davutoğlu'nun Erdoğan'dan farkı sizce ne olacak?' sorusuna küstahça sözlerle cevap veren Davutoğlu’nun partisinin en genç Kurucular Kurulu Üyesi İsmail Günaçar'ın toplantıda İstiklal Marşı'nı okumadığı ortaya çıktı.

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ankara Bilkent Otel'de Gelecek Partisi'ni tanıttı. Partinin en genç kurucular kurulu üyesi olan İsmail Günaçar'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik sözleri gündem oldu.

Küstah sözler

Günaçar, "Davutoğlu'nun Erdoğan'dan farkı sizce ne olacak?" sorusuna "Davutoğlu bilime önem veren birisi, en azından diploması var kendisinin. Bizim gençlerimize sahip çıkan ve dünyaca tanınan biri olduğu için bize liderlik yapabilecek birisi" sözlerle küstahça cevap vermişti. 

İstiklal Marşı'nı okumuyor

Yaptığı bu çıkışla eleştiri oklarının hedefi olan Günaçar'ın partinin tanıtım toplantısında İstiklal Marşı'nı söylemediği iddiası gündeme geldi. Toplantıya ait anların olduğu videoda, Günaçar'ın İstiklal Marşı'nı okumadığı görülüyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Musettin

Galiba sonun başlangıcı na geldiniz onun için saldiriyorsunuz 

Nur

Allah bunlara fırsat vermesin adam olacak çocuk bo......danbelli belli olur lafı boşuna söylenmemiş bunlardan ne köy ne kasaba olur kime hizmet ettikleri belli değil
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23