• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İsmail Saymaz, Cübbeli Ahmet Hoca'dan özür dilemek zorunda kaldı

Yeniakit Publisher
2019-08-26 00:08:00 -

Kamuoyunda "Cübbeli Ahmet Hoca" olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, katıldığı bir televizyon programında İsmail Saymaz'ın yalanlarını ortaya çıkardı. Zor durumda kalan Saymaz, özür dilemek zorunda kaldı.

Kamuoyunda "Cübbeli Ahmet Hoca" olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Haber Global'de yayınlanan programda İsmail Saymaz ile bir araya geldi.

Cübbeli Ahmet Hoca, İsmail Saymaz'ın 'Lalegül TV, Digitürk platformunda bulunuyor' sözlerinin gerçek olmadığını belirterek bu duruma sert çıktı. Ahmet Hoca'nın sözleri sonrası geri adım atan ve programa belgelerle gelen Saymaz, özür dilemek zorunda kaldı.

 

 
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

İsmail

Sosyal medyanın ağzına sakız verdikten sonra özür dilese ne yazar dilemese ne yazar kendisi gibi solcu ları memnun etti imanınlıların gönlünü alacak zındık.

Reis Hürdolaş

Bırakın bu cemaatçileri. Pekala o kanalda ne işi var bu cübbeli? Çünkü İBB’ye menfaatlerini korumak uğruna yanaşmaya çalışıyor. Ve bu kanala çıkıp hoş görünme sevdasında. Ben bu cemaatçileri bilirim Allah korusun Başkan Erdoğan iktidardan düşsün öbür gün chp kapısındalar bunlar.bu cübbelileri Çarşamba sandıklarında kim birinci çıktı? İmamoğlu.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23