• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İsmail Saymaz’ın darbe girişimi sorusuna Bakan Soylu’dan flaş cevap!

Yeniakit Publisher
2020-02-19 12:20:00 - 2020-02-19 12:42:15

İsmail Saymaz, Bakan Süleyman Soylu'nun darbe girişimi ile ilgili özel açıklamalarını canlı yayında seyircilere aktardı.

İsmail Saymaz, darbe girişimi ile ilgili Bakan Süleyman Soylu'ya soru sordu. Saymaz, Soylu'nun özel açıklamalarını Halk TV'de canlı yayında açıkladı.

İşte Süleyman Soylu'nun açıklamaları,

"Soylu: darbe söylentilerini zul addederim"

İsmail Saymaz'ın "Siz jandarmadan da emniyetten sorumlu kişisiniz. Böyle bir kıpırdanmaya dair, bir kuşku, bir şüphe var mı?" sorusunu Süleyman Soylu, "Bunu sormanızı bile zul addediyorum" diyerek şöyle cevapladı.

"Türkiye ordusu hiç olmadığı kadar güçlü. Sınır ötesi operasyon yapıyor ve tam böyle bir dönemde kapı arkasında bir plan çevriliyor. Şu anda hiçbir kurumumuzda bir vesayet belirtisi ve hareketi yoktur.”

“Bu yönde herhangi bir örgütlenmede yoktur. Zaten Türkiye'de 15 Temmuz'dan sonra halkın, darbeye karşı müthiş bir bilinçlenmesi söz konusu. Bir daha böyle birşeye tevessül eden olursa, daha feci bir durumla karşı karşıya kalır. Darbe olur mu?”
ÖNE ÇIKAN VİDEO

“Darbe her ülke için teorik olarak mümkündür. Türkiye'de ise bunun odağı olacak bir örgütlenme, bir nüve söz konusu değildir. Eski vesayet sistemi üzerinden Türkiye'ye müdahaleye yöneliyorlar (Rand Corporation raporu). Bunun da anlamı şudur; Türkiye terörle mücadelede (sınır ötesi operasyonlar) son yıllarda büyük bir uyum gösterirken... Bu uyum stratejik olarak baltalanmak isteniyor."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Zıya

Gazeteci denen adam bundan sonra bu ülkede darbe olmaz yelkenlerin sonu bellidir

durum bu

sevgili soylu sen bunlara cevap vermeye çalışma bu gölgesi bile kendilerini terketmişler 
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23