• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İsmailağa cemaati Şeyhi Mahmud Ustaosmanoğlu koronadan mı hastaneye kaldırıldı?

Yeniakit Publisher
2020-04-18 15:07:00 - 2020-04-18 15:07:59
İsmailağa cemaati Şeyhi Mahmud Ustaosmanoğlu koronadan mı hastaneye kaldırıldı?

Efendi Hazretlerinin sağlık durumu nasıl? Nakşibendi Tarikatının Halidiye konulunun İsmailağa şubesinin şeyhi Mahmud Ustaosmanoğlu (Efendi hazretleri) hastaneye kaldırılmasından sonra İsmailağa bağlıları Mahmut Efendi’nin neden hastaneye yatırıldığını merak etmeye başladı. İsmailağa cemaati lideri Mahmut Efendi hastalandığı haberinden sonra Mahmud Efendinin hastalığı ne? Efendi Hazretleri (Mahmut Ustaosmanoğlu) koronadan mı hastaneye kaldırıldı? Mahmut Efendinin sağlık durumu nasıl? soruları internette aranmaya başlandı. Peki Mahmud Efendinin sağlık durumunda son durum ne? İşte detaylar…

Mahmud Efendi Hazretleri hastaneye kaldırılmış durumda. Mahmut Ustaosmanoğlu’nun hastaneye kaldırılmasına ilişkin olarak koronavirüs nedeniyle değil enfeksiyon nüksetmesi sebebiyle kaldırıldığı öğrenildi.

İsmailağa cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu hastaneye kaldırıldı haberin gündeme bomba gibi düştü. Nakşibendi şeyhlerinden İsmailağa cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Mahmut Efendi hazretlerinin koronavirüsten değil rutin hastalıklardan dolayı hastaneye kaldırıldığı açıklandı. Mahmut Efendi'nin torunu Muhammed Fatih Ustaosmanoğlu da Efendi Hazretlerinin hastaneye kaldırıldığını doğruladı.

Muhammed Fatih Ustaosmanoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Mahmut Ustaosmanoğlu’nun hastaneye kaldırılmasına ilişkin olarak şunları söyledi: 

“Mahmud efendi hz ile ilgili kanında mikrop çıkmış,mevcud virüsten etkilenmiş gibi bir takım söylemler gerçeği yansıtmıyor 

Şahsına ait bir takım kronik rahatsızlıklardan sebeple hastane ve doktor gözetimindedir 
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Başkaca söylem ve haberlere itibar etmeyiniz .!

Efendi hz daha önce kısmı enfeksiyon tedavisi için bulunduğu hastane den virüs bulaşır sebebiyle evine geçiş yapmış,

Ancak tekrardan doktor tavsiyesi üzerine hastahaneye intikal ederek yarım kalan tedavisine başlanmıştır

Hayati bir durum kesinlikle söz konusu değildir.”

Müceddid Mahmud Efendi Vakfı'ndan yapılan açıklamada "Efendi Hazretlerimiz, kendisinde bulunan eskiye dayalı rahatsızlıklarından sebep hastanede olduğu doğrudur. Fakat gereksiz paylaşımlar yaparak insanları telaşa sürüklemek doğru değildir. Dua etmek en iyi ve doğru yoldur" denildi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

kibarcik

RABIM ŞAFİ İSMIILE HAYIRLI ŞİFALA RIHSAN ETSIN AMIN

Çap

Selamünaleyküm Allah'im sevdiğin kulun Mahmud Efendi Hz ne Şafi isminle şifalar diliyorum
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23