• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İstanbul'da patlama!

Yeniakit Publisher
2020-04-10 07:53:00 -
İstanbul'da patlama!

İstanbul'un Güngören ilçesinde bulunan 6 katlı bir apartmanın 4. katında patlama meydana geldi. Doğalgaz sıkışması sonucu meydana geldiği belirtilen patlama sonucu 1'i ağır 4 kişi yaralandı.

OIay İstanbul'un Güngören ilçesine bağlı Akıncılar Mahallesi Horhor Sokak'ta bulunan bir apartmanda meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, 6 katlı bir binanın 4. katında bulunan dairede, doğalgaz sıkışması sonucu patlama yaşandı. Patlamanın etkisiyle mahallede panik yaşanırken daireden de alevler yükselmeye başladı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Mahsur kalan vatandaşları kurtarıldı

Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alarak vatandaşları uzaklaştırırken, itfaiye ekipleri çıkan yangına müdahale ederek içerde mahsur kalan vatandaşları kurtardı. Olayda biri çocuk evde kalan toplam 4 kişi yaralandı.

Yaralılar yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. İtfaiye erleri yaralanan bir kadını taşıyarak ambulansa teslim etti. Yaşanan bu olay sonrası mahalle sakinleri de evlerinden çıkarak sokakta toplandı.

Dairede çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonrasında kontrol altına alınarak söndürüldü. Dairede incelemelerde bulunan ekipler, olayla ilgili soruşturma başlattı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23