• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İşte KADEM'in yaranmaya çalıştığı zihniyet: Alkış tutarken bile Erdoğan'ın ailesine hakaret etti!

Yeniakit Publisher
2020-08-03 01:53:00 -
İşte KADEM'in yaranmaya çalıştığı zihniyet: Alkış tutarken bile Erdoğan'ın ailesine hakaret etti!

Gezi çapulcusu Levent Üzümcü, malum zihniyete yaranmaya çalışan KADEM'in İstanbul Sözleşmesi için yaptığı açıklamayı alkışlarken bile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ailesine hakaret etti. Öte yandan gazeteci yazar Abdurrahman Dilipak'a dava açacaklarını belirten AK Parti'nin ne tür bir tavır alacağı merak konusu oldu.

 yeniakit.com.tr 

KADEM'in toplumun ifsat projesi İstanbul Sözleşmesi'ne 16 maddelik verdiği destek en çok laikçiler, LGBTli sapkınlar ve feministleri sevindirirken vatandaşların ise tepkisini çekti. 

KADEM'e en dikkat çeken destekler arasında Odatv'nin "KADEM'den yobazlara tokat gibi yanıt" manşeti bulunurken, Gezi çapulcusu Levent Üzümcü'nün de ifadeleri laikçi kesimin muhafazakarlara bakış açısını adeta özetledi.

Hem alkış, hem hakaret!

KADEM'in yaranmaya çalıştığı laikçi kesimin boş teneke misali çok 'tıngırdayan' ismi Levent Üzümcü, KADEM'e destek verirken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ailesine hakaret etmeyi de ihmal etmedi.

Sosyal medya hesabından KADEM'in açıklamasına paylaşan Üzümcü "İstanbul sözleşmesi hakkında KADEM’in, yönetim kurulu başkan yardımcısının ağabeyine anlatır gibi anlattığı gayet açıklayıcı yazısı." ifadelerini kullanması pes dedirtti.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Öte yandan bu alçakça ifadelere yüzlerce paylaşım ve beğeni gelmesi dikkat çekti.

Levent Üzümcü'ye de Dilipak gibi dava açacaklar mı?

Öte yandan gazeteci yazar Abdurrahman Dilipak'a dava açacaklarını belirten AK Parti'nin ne tür bir tavır alacağı merak konusu oldu.

Bu ifadeyi Bilal Erdoğan'a hakaret için kullanıyorlar

Aşırı laikçi muhalifler "Bilal'e anlatır gibi anlatmak" ifadesini, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'a hakaret için kullanıyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Şerif

Bu yav...ı haber yapmayın sonra kendini bi b...k sanıyor.

cere

alın bu pislikleri içeri...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23