• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İsveçli uzmandan skandal koronavirüs açıklaması

Yeniakit Publisher
2020-03-30 12:38:00 -
İsveçli uzmandan skandal koronavirüs açıklaması

Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (corona virus - Covid-19) pandemisini Avrupa hem rakamlarla, hem de insani olarak kaybetti. İsveçli bakteriyolog Agnes Wold’un koronavirüs pandemisi ile ilgili, 'Neyse ki sadece yaşlıları öldürüyor’ ifadeleri tepki çekti.

Tüm dünyada adeta yaşamı durduran başta İtalya olmak üzere birçok ülkede binlerce insanın ölümüne neden olan koronavirüs pandemisi, Batı'nın insana verdiği gerçek değeri de gözler önüne serdi.

Salgından en çok etkilenen ülke İtalya'da sağlık sisteminin çökmesinden dolayı yaşlı hastaların ölüme terk edildikleri ortaya çıkmıştı.

İspanya'da da ulusal basın, huzurevlerindeki yaşlıların kendi haline bırakıldığını ve bazılarının yataklarında ölü bulunduğunu yazdı.

İsveçli uzmandan skandal açıklama

İnsani değerleri kaybeden Avrupa'da, son skandala Göteborg Üniversitesi'nde klinik bakteriyoloji profesörü olan Agnes Wold imza attı.

Ulusal yayın kuruluşu SVT tarafından yayınlanan programda, yeni tip koronavirüs ile ilgili açıklamalarda bulunan Wold, 'Elbette gerçek bir patojen ve insanları öldürebilir. Ama neyse ki, sadece yaşlıları öldürüyor. Aslında bunun için minnettar olmalıyız.' dedi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Wold'un bu skandal açıklamasına, bazı sosyal medya kullanıcıları tepki gösterdi.

Kaynak: star.com.tr

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Özkan

Gerçekler acıdır. Gençleri öldürüp;dünyada yaşlılar kalsa daha mı iyi olurdu? Gönül isterki kimse ölmesin ama realite bu

[email protected]

Kendini çok genç sayıyor. Bilmiyor ki bir ayağı çukurda...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23