• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İyi bilsinler ki Tayyipler kolay kolay yetişmiyor

Yeniakit Publisher
2020-02-04 12:21:00 -
İyi bilsinler ki Tayyipler kolay kolay yetişmiyor

Gazetemiz okurlarından Salih Yakupoğlu, "İyi bilsinler ki Tayyipler kolay kolay yetişmiyor" başlıklı yazısını bizimle paylaştı.

Salih Yakupoğlu-Balıkesir

2019 yılında, belediye yerel seçimlerinde seçmen vatandaşlarımız Millet ittifakı denilen CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi, HDP gibi partileri tercih ederek seçmiş oldukları başta İstanbul gibi birçok şehirlerin belediye başkanlıklarını aslında Ak Parti’nin kazanması gerekirken maalesef seçmen vatandaşlar bilerek bilmeyerek Millet ittifakını desteklemeleri ile başta İstanbul olmak üzere birçok belediyelikleri Millet ittifakına kazandırmış olmaları 2019 yılında ülkemiz için belki de yapılan en büyük siyasi yanlışlardan biri oldu. İşte CHP belediyelerin yaptıkları icraatları birer birer hep beraber görmeye başladık.

Bakın, CHP’nin yedi, sekiz ay gibi bir zaman içersinde yapmış olduğu en büyük icraat, binlerce belediye işçilerini haksız yere işlerinden çıkartıp sokağın önüne koymaları oldu. Üstelik birde namus sözü verdikleri halde işte Ak Parti ile CHP’yi mukayese edecek olursak, Ak Parti, on sekiz yıllık iktidarı döneminde 23 mega projeye imza atarken CHP’li belediyeler sadece iki yıl içersinde milletin 17 milyon lirasını heykel yapımında harcamışlar. Tabii İmamoğlu’nun Beylikdüzü başkanı iken yapılan Makarios’un heykeli de bu harcanan 17 milyon TL içinde olmalı. Aslına bakarsanız CHP yıllardan bu yana sadece laf üreten bir parti olmaktan öte gidemedi. İşte bu durumda Millet ittifakını destekleyip oy atan vatandaşlar artık bundan sonra büyük hataları görüp bir daha böyle yanlışlara imza atmamaları için, bundan böyle çok dikkatli olmaları umulur.

İşte CHP’nin en büyük yanlışlarından biri de terör tutuklusu olan Selahattin Demirtaş’ın kitabından uyarlanan tiyatro oyununu Kılıçdaroğlu’nun, Ekrem İmamoğlu’nun, Demirtaş’ın eşi ve İstanbul CHP il başkanı olan Canan Kaftancıoğlu ve daha bir çok HDP’liyle birlikte tiyatroyu seyredip alkışlamalarını görünce insan kendine soruyor. CHP böyle nereye gidiyor, işte görüyorsunuz, CHP ve Millet ittifakı 2023’te yapılacak seçimlerde eğer yanlışlıkla başkanlık ve iktidar seçimini, Millet ittifakı denilen partiler kazanırsa, acaba ne olur ülkemizin hali, diye şimdiden insan kara kara düşünmeden edemiyor.

İşte Suriye, Irak, Libya ve daha birçok Müslüman Arap ülkeleri. Adeta her biri parçalanmış, düşman çizmesinin altında kalmış gibi bir görünümleri var. Ve bu ülkeler maalesef zamanla, dinlerine, vatanlarına gereğince sahip çıkmamışlar. Ezanlarını, namuslarını koruyacak ve düşmanlarını korkutacak nükleer silahlar gibi silah yapmadıklarından dolayı ülkeleri sanki elden gitmiş gibi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

İşte hepimizin apaçık görmüş olduğu yanlışlıklardan anladığımız kadar, Tayyip Başkan gitsin de ne olursa olsun gibilerinden ileride yapılacak milletvekili, genel ve başkanlık seçimleri için şimdiden büyük bir hazırlık içindeler. Eğer seçmenler yine 2019’da yapılan belediye seçimlerindeki gibi yine yanlış yapıp da Ak Parti, Tayyip Başkan ülke genelinde eğer gerekli oyu alamadığı zaman, bilsinler ki başta savunma sanayiimiz ileriye doğru değil de hep geriye doğru gideceğini, ekonomimizin çökeceğini, ülkede iç huzursuzlukların olabileceğini biraz okuyan, biraz araştıran bir seçmen hemen gelecek olan tehlikeleri önceden görmüş olur.

Bu nedenle Ak Partiye değil de Millet ittifakına yapılacak seçimlerde oy atanlar ve o partileri destekleyenlerin demek istedikleri artık ülkemizde silah sanayileri olmasın, teknolojiler olmasın, faizler yükselsin demek istemiş oluyorlar. İşte buradan da anlaşıldığına göre kardeşimiz Abdullah Gül, Ahmet Davutoğlu, Ali Babacan ve anladığımız kadarıyla taraftarları onlar da şöyle demek istiyorlar artık ülkemizin başında olan, Tayyip Başkan gitsin de, ne olursa olsun herhalde öyle demek istemiş oluyorlar. Fakat, iyi bilsinler ki Tayyipler kolay kolay yetişmiyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Pençe

Allahim isini biliyor 
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23