• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İYİ Parti'den Bülent Arınç açıklaması!

Yeniakit Publisher
2019-07-21 17:59:00 -
İYİ Parti'den Bülent Arınç açıklaması!

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç’ın İYİ Parti Lideri Meral Akşener ile görüştüğüne dair çıkan haberlerle ilgili olarak İYİ Parti'den açıklama geldi.

Ankara kulislerinde Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in bir görüşme yaptığı konuşuluyordu. Bu iddialar üzerine İYİ Parti açıklama yaptı.

Eski Meclis Başkanı Bülent Arınç ile İYİ Parti Lideri Meral Akşener’in görüşme gerçekleştirdiği iddialarıyla ilgili İYİ Parti Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu şöyle yanıt verdi:

Gizli kapaklı görüşülecek bir konu değil. AK Parti’nin konu hakkında iradesi varsa, gelirler böyle bir şey düşünüyoruz, biz de ona göre cümle kurarız. Genel Başkanımız da açıklama yapar, istişare ederiz. Memleket gizli kapaklı yönetilmiyor, açık yönetiliyor. Dün Genel Başkanımız ile birlikteydik, böyle bir şey söz konusu değil.

 
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Selim

Seçimde gizli kapaklı HDP ile pazarlık yapan kim, CHP ile anlaşmak için nelerden ödün verdiniz açıklasana

Yahya

Kalleşce ve sinsice vede gizli kapaklı hdp ve feto ile işbirliği yaparak memleketi yeni bir kaosa çekmek için seçim işbirliği yaparken oluyordu ama.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23