• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İYİ Partili Özeren'in skandal sözlerine tepki yağıyor

Yeniakit Publisher
2020-07-10 00:44:00 - 2020-07-10 10:26:14
İYİ Partili Özeren'in skandal sözlerine tepki yağıyor

İYİ Partili Levent Özeren'in AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım hakkında kullandığı çirkin ifadelere tepki yağıyor.

İYİ Partili Levent Özeren'in çirkin paylaşımları son bulmuyor. Özeren'in bu defa hedefinde AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım vardı. Semiha Yıldırım'a çirkin ifadeler ile saldıran Özeren'e sosyal medyada tepki yağdı.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Ahlaksız ifadeleri kınıyoruz

Çelik, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "Seviyesizlik zincirine bir çirkinlik daha eklendi... Sayın Semiha Yıldırım'a dönük ahlaksız ifadeleri kınıyoruz. Bu çirkinlikler, yapanların etiketi oluyor sadece." ifadelerini kullandı.

Mahir Ünal: Müfteri bir trol

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım'ı hedef alan yorumlara tepki gösteren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, şunları kaydetti:

"Bütün mesaisi sosyal medyada alçakça provokasyonlar oluşturmak olan müfteri bir trol, Semiha Yıldırım Hanımefendi'yi de hedef almış. Bu çirkin ve aşağıların aşağısı zihniyete karşı insan onurunu savunmaya ve tüm meşru yollarla mücadele etmeye devam edeceğiz."


ÖNE ÇIKAN VİDEO

Burhan Kuzu Akşener'e çağrı yaptı

22. 23. 24. 26. Dönem Milletvekili, TBMM Anayasa Komisyonu Eski Başkanı, Anayasa Profesörü Burhan Kuzu yaptığı açıklamada, "Semiha Yıldırım Hanımefendi; örnek bir öğretmen, yiğit ve vefakar bir Anadolu kadını, eli öpülesi bir annedir. Ağzından salyalar akan bir trol tarafından Twitter’da saldırıya uğradı. Sayın Meral Akşener’e çağrı yapıyorum: Bir kadın olarak, bu kişiyi partinizden ihraç edin derim." dedi.

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan:

İnsanların namusuna dil uzatan trollerden iktidar bekleyen zihniyet en aşağılık zihniyettir. Geleneklerinde namusu için ölümü göze alan asil halkımız bırakın aşağılık zihniyeti iktidar yapmayı günahını bile bunlara vermez... Semiha Yıldırım, Anamız, bacımız ve öğretmenimizdir...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, Semiha Yıldırım ile ilgili ifadeleri kınadı

Oktay, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, ''TBMM'nin 28'inci Başkanı Sayın Binali Yıldırım'ın değerli eşleri Semiha Yıldırım Hanımefendiye karşı kullanılan terbiye dışı ifadeleri şiddetle kınıyorum. İnsan onurunu ve aileyi hedef alan bu ahlaksızlığa ve benzerlerine karşı mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir.'' ifadesini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Horozkentli

Kaldıracak dokunulmazlığı yargılayacaksın mahkeme ceza verirse vekilliğini düşürüp tıkacaksın içeri ve dokunulmazlık zırhına bürünüp böyle edepsizlik yapanlara ders olacak

enver

üç kuruşluk mahluk...ahlaksız soytarı...levent sen aşağılık bir pisliksin...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23