• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kahreden haber! Çocuklarını kurtarmaya çalışan iki anne feci şekilde can verdi... Çocuklar hastanede

Yeniakit Publisher
2019-08-18 15:38:00 - 2019-08-18 15:45:00
Kahreden haber! Çocuklarını kurtarmaya çalışan iki anne feci şekilde can verdi... Çocuklar hastanede

Şanlıurfa'da Atatürk Baraj Gölü'nde boğulma tehlikesi geçiren çocuklarını kurtarmaya çalışan 2 anne boğularak can verdi. Ambulansla hastaneye kaldırılan 3 çocuktan 2’sinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde Atatürk Baraj Gölü'nde boğulma tehlikesi geçiren çocuklarını kurtarmaya çalışan 2 anne boğuldu. Ambulansla hastaneye kaldırılan 3 çocuktan 2’sinin durumunun ise ağır olduğu öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre olay, Şanlıurfa’nın Bozova ilçesine bağlı Arıkök kırsal mahallesinde yaşandı. İddiaya göre, aileleriyle birlikte piknik yapmak için Atatürk Baraj Gölü kıyısına giden 3 çocuk, serinlemek için suya girdi. Çocuklar, suyun derin olduğunu fark edemeyince dibe battı.

Olayı gören Nimet Yıldırım ile Sıdıka Beden isimli anneleri suya atlatarak çocuklarını kurtarmaya çalıştı. Çocuklar, çevredekilerin yardımıyla kurtarılırken anneleri ise suya batarak gözden kayboldu. Hastaneye kaldırılan 3 çocuktan 2’sinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Annelerin cansız bedeni çıkarıldı

Olay yerine giden ekipler, annelere ulaşamayınca su altı polislerini çağırdı. Dalgıç polisler, yaptıkları çalışma sonucunda Nimet Yıldırım ile Sıdıka Beden isimli annelerin cesedine ulaşıp sudan çıkarttı.

Cenazeler, Bozova Devlet Hastanesi Morguna götürülürken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Allah rahmet etsin Ana gibi fedakarı yok

Çocukları için canlarını vermiş yazık ki yüzme öğrenin bilmiyorsanız devlet valilik bu bölgelerde çocuk ve yetişkinler için yüzme bölümleri açsın halk eğitim adı altında gitmeyende suç olsun yazık bu insanlara. Allah rahmet etsin

Uğur Köse

Allah rahmet eylesin, Annelik merhametiyle rahmetli olmuşlar, Allah 'da onları Merhametiyle karşılar İnşallah. ..
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23